Ali B doorbreekt mediastop bij Paul de Leeuw

Ali BWat zegt u? Knuffelmarokkaan Ali B de laatste tijd zo gemist? Tja, knuffelen met een wassen beeld is ook niet alles. Bovendien vraagt Madame Tussaud’s een tamelijk flinke entreeprijs. Gelukkig kunnen we straks weer echt knuffelen met Ali, want hij staat op het punt om zijn mediastilte te doorbreken. Vanavond is de Almeerse rapper te gast bij Paul de Leeuw om zijn nieuwe single Rampeneren in première te laten gaan.
Ali nam Rampeneren op met neef Yes-R en de Partysquad. Volgens eigen zeggen is het een echte ‘dansvloerkraker’ geworden.

De Volkskrant berichtte in maart dat Ali er eventjes tussenuit was gepiept om aan zijn nieuwe album te werken. Sinds de doorbraak met RampenerenBrace was Ali bijna nonstop in de media te vinden. Bovendien werd hij overladen met prijzen, onderscheidingen en edelmetaal. Het kroonstuk op zijn korte maar hevige carrière was misschien wel de knuffel met koningin Beatrix, die ter ere van haar jubileumjaar de provincie Flevoland aandeed.

Ook zo benieuwd naar hoe Rampeneren klinkt? Vanavond de tv-première, maar Ali – grootgeworden dankzij online platform 3VOOR12 – heeft een stukje van de track al op zijn eigen website geplaatst. Bovendien ligt het schijfje al in de winkels.

Première videoclip bij TMF:

Pauls Punt, 23.00 uur, Vara

Zie ook:
- De mediastop van Ali B
- Akon en Ali B met loeiende sirenes de hitlijst binnengestormd
- Ali B: van knuffelmarokkaan tot kaaskop

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>