Ali B: Ik beroofde banken

Ali BJaja, kijkt u nog maar eens goed naar deze foto. Hier staat Ali Bouali nog vrijwillig achter de tralies, maar misschien zit hij binnenkort wel voor goed vast. De Almeerse rapper, die nu al ‘geanonimiseerd’ door het leven gaat als Ali B, beroofde vroeger banken. Deze week legde Ali een bekentenis af, en nog niet eens op de handigste plek: op een algemene vergadering van de Rabobank, te midden van honderden slachtoffers.
Op de vergadering rapte Ali: "Ik ben nu van Rabobank, vorig jaar was het nog rob a bank." Grepen alle aanwezigen meteen de mobiele telefoon om de politie in te schakelen? Neen. In plaats daarvan ging de zaal vol grijze pakken compleet uit zijn dak; binnen twee minuten waren alle handjes in de lucht, schrijft het Financieele Dagblad.

Het zal u wel duidelijk zijn: Ali B was hier niet als infiltrant of iets dergelijks, maar aanwezig als gast. En zijn rap was dan ook met een knipoog bedoeld. Ali baadde vorig jaar al in de weelde en rijkdom door zijn grote succes. Dat bankberoven stamt van een periode ver daarvoor ;-)

Zie ook:
- Van rampeneren naar celebreren
- Ali B is terug met lang haar en extreem koningshuisgezind
- Akon en Ali B met loeiende sirenes de hitlijst binnengestormd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>