Don Diablo tekent contract bij Sony/BMG

Don Diablo is misschien wel de meest productieve deejay van Nederland. Bij de vleet levert hij singles af – en dan heb ik het nog niet eens over remixen, albums en gastbijdrages aan andere artiesten. Bovendien levert hij heel fraaie video's af, alleen lijken ze keer op keer niet uit te groeien tot een hit. Toch heeft Don (echte naam: Pepijn) een mooie deal kunnen sluiten met Sony/BMG.

Don tekende er vorige week namelijk een nieuw platencontract. "Zonder concessies te hoeven doen aan mijn creatieve vrijheid", vertelt hij in Dag. Het is hem zelf ook opgevallen dat hitlijstsucces vooralsnog uitbleef. "Joh, ik denk bij elke plaat dat het de it wordt en het lukt nooit. Dus ja, fuck it. (…) Ik ben meer een top 20-man dan een top 10-man. Dat vind ik prima."

Vorig jaar was Don Diablo overigens genomineerd voor een TMF Award voor beste video met Pain is temporarily, pride is forever. Die ging aan zijn neus voorbij, maar het was wel een fraaie erkenning.

Zie ook:
- Hit of shit: Moke featuring Don Diablo – We'll Dance
- Hit of shit: Viva City vs Don Diablo – Audio Endlessly
- Hit of shit: Don Diablo feat. Bizzy – This Way (Too Many Times)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>