Daniël Boissevain opnieuw in de huid van muzikant

Voor de tweede keer in korte tijd gaat Daniël Boissevain zich inleven in het leven van een muzikant. Albert Verlinde van V&V Entertainment heeft de populaire acteur weten te contracteren voor de Doe Maar-musical. Eerder kon de theaterproducent al Kim-Lian van der Meij en Lenette van Dongen bevestigen. Boissevain gaat de rol van Rits spelen, Jan Rot is aangetrokken om Arent te doen. Boissevain is – als het goed is – later dit jaar te zien in de bioscoopfilm Wild Romance, waar hij in de huid kruipt van Herman Brood.
Ik weet niet hoe Verlinde het voor elkaar krijgt, maar telkens weet hij de meest onwaarschijnlijke namen te krijgen voor zijn musicals. Hoewel er pas enkele leden van de cast bekend zijn, staat nu al vast dat het een heel gemêleerd gezelschap gaat worden. We zijn ook erg benieuwd naar de zangkunsten van Boissevain.

Zie ook:
- Albert Verlinde strikt Kim-Lian voor Doe Maar-musical
- Doe Maar-musical bevestigd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>