Tweede album Lisa Loïs wordt ‘anders maar herkenbaar’

Deze zondag imponeerde Lisa Loïs met een ijzersterk optreden bij de uitreiking van de Edisons. Ze zong daar titelsong Smoke, waardoor de hele zaal muisstil toehoorde. Het was sowieso al een mooie week voor Lisa, die platina kreeg voor haar debuutalbum en ook nog eens wereldkundig maakte een duet op te mogen nemen met Elvis Presley. NLpop sprak met de X Factor-winnaar op de rode loper bij de Edisons.

Lisa vertelt dolblij te zijn met het aanbod om een duet op te nemen met Elvis Presley. Het blijkt dat in elk land een lokale artiest wordt gezocht voor een verder internationaal duettenalbum. Eerder gebeurde zoiets in eigen land al met André Hazes, wat tot een waanzinnig succes leidde.

De platina plaat voor de verkoop van meet dan 50 duizend verkochte exemplaren schept natuurlijk wel verwachtingen voor de tweede plaat van Lisa. “Maar dat vind ik helemaal niet erg”, zegt Lisa. Ze denkt volgend jaar met nieuw werk te komen dat ‘anders maar herkenbaar’ is.

Bekijk het gesprek met Lisa Loïs:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tweede album Lisa Loïs wordt ‘anders maar herkenbaar’

  1. Stef

    Voor een artiest die van een talentenjacht afkomstig is, blijft het knap dat ze een Platina plaat scoort met haar debuut… in Nederland dan. Ben benieuwd welke muzikale koers ze op zal gaan voor haar nieuwste cd. Naar mijn mening mag ze wat pittiger worden, een Rocky sound. Ze zou het aankunnen! *denkt terug aan Lisa’s performance van ‘My Life Would Suck Without You’ @ Museumplein… Koninginnedag 2009.*

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>