Boris probeert het in Suriname

BorisEen curieus bericht vanuit het Boris-front. De winnaar van Idols II zal komende week naar Suriname gaan om geld op te halen voor de Aidsbestrijding. Hartstikke mooi initiatief natuurlijk, alleen snap ik de logica niet helemaal.

1) Suriname staat nu niet bepaald bekend als een rijk land

2) Hoe goed kent de gemiddelde Surinamer Boris?

Eigenlijk is de vraag dus, waarom Boris niet gewoon in Nederland aandacht en geld vraagt voor deze problematiek.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Boris probeert het in Suriname

  1. Marion

    De gemiddelde Surinamer kent Boris heel goed. Hij staat er op nummer 1, vandaar dus dat hij daar is uitgenodigd samen met zijn band.

      /   Reply  / 
  2. Chickie

    …Hoe bedoel je logica?… Als je wordt uitgenodigd in een heerlijk warm land, lekker eten, prachtige omgeving en je tegelijkertijd je medewerking verleent door gratis op te treden, projecten te bezoeken, als buitenlandse artiest uit de ”urban scene” waarschijnlijk meer tot de verbeelding van jongeren spreekt dan bijv. een Frans Bauer en ook nog eens jezelf promoot als artiest zijnde omdat je daar een nummer 1 hit hebt gescoord….tsja…dan begrijp ik de logica ook niet helemaal….

      /   Reply  / 
  3. lindsey

    boris is erg bekend in suriname!! en het is een goede investering van zijn tijd!!! ik vind het prima van bo dat hij dit doet!

      /   Reply  / 
  4. mleen

    het is juist toch heel lief als boris mee gaat en wat voor die mensen doet!!!!
    ik zie dr geen probleem van!!
    hij helpt alleen

      /   Reply  / 
  5. Denise

    Beetje kortzichtig om je af te vragen wat Boris in Suriname gaat doen, als je niet goed hebt begrepen wat de bedoeling van zijn bezoek is. Het hele benefietconcert en alles er om heen is juist om de jongeren in Suriname bewust te maken van de ziekte aids. Dus mss wel handig als dat dan daar doet en niet vanuit een werelddeel.

      /   Reply  / 
  6. Dahoe Sharaid

    Beste mensen,
    Het zijn de domme surinamers die aan deze onzin geld willen verspillen. In plaats dat er geld wordt verzameld door de nederlanders en de Surinamers voor een zeewering in het bedreigde gebied in het district Coronie te Suriname,
    denk daar maar eens na en niet over Joris,,,,,

      /   Reply  / 
  7. sylvana

    Ik snap niet waarom boris contstant afgezeken word. Hij is 1 van de beste artiesten van Nederland. En is uitgenodigd om naar Suriname te gaan voor een goed doel!
    What is the problem mensen!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>