Men2B: Het was niet zo bedoeld

Men2BIets meer dan een jaar geleden knalden de heren van Men2B naar de eerste plaats in de hitlijsten met Bigger Than That. Dat is het directe gevolg van de matig bekeken televisieshow Popstars – The Rivals. Nog geen acht weken later is het liedje nergens meer te bekennen in de charts, andere pogingen bleken vruchteloos. Dat heeft er ongetwijfeld toe bijgedragen dat de jongens vandaag aankondigen het bijltje er bij neer te gooien.
Ik heb hier al eerder geschreven over het lage niveau dat de talentenjacht heeft opgeleverd; ook Raffish, de vrouwelijke popband die het programma opleverde, boekte weinig succes. Buiten commercieel succes liet het artistiek ook te wensen over.

Mark, Nils, Ehsan en Steven gaan zich nu richten op een solocarrière. Mijn voorspelling is dat ook dit weinig zal opleveren. Het was gewoon niet zo bedoeld, Men2B.

Zie ook:
- Einde Raffish nabij

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Men2B: Het was niet zo bedoeld

  1. Ronald

    Champagne! Meest vluchtige carriere is voor deze boys… Proost, hebben we geen last meer van…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>