Hoe kansloos is All-Music?

All-MusicTwee weken terug werd met veel bombarie All-Music gelanceerd, een Nederlandse groep bestaande uit zangers uit de musical-wereld. Achter de schermen werkten een hoop grote namen mee, zoals casting-gigant Job Gosschalk en tekstschrijver John Ewbank (Marco Borsato). En hoewel er niemand van All-Music het hardop heeft uitgesproken, wijst alles er op dat de heren gecharmeerd waren van (het succes van) operapopgroep Il Divo. Ik had er meteen al weinig vertrouwen in, maar ben daar van overtuigd sinds ik de heren dit weekend zag optreden op televisie.
Volgens mij was het bij Paul de Leeuw, toen ze hun single Seasons of Love zongen. Ook kun je bij persbureau Novum een interviewtje bekijken met de heren. Het liedje is al niet bijster sterk, maar ook de uitvoering vond ik nogal mager. Ik had niet het idee naar een harmonieus gezongen liedje te luisteren, eerder een optreden van vier bij elkaar geraapte jongens.

Voor dat ‘bij elkaar rapen’ is Job Gosschalk verantwoordelijk. Het idee voor de
band ontstond toen hij audities afnam voor een
muziektheaterproductie. "De jongens zijn misschien niet ongelooflijk
bekend bij het grote publiek, maar in de musicalwereld zijn acteurs vaak
anoniem. Kwalitatief zijn het echter de grootste allround toptalenten",
aldus de castingdirector tegenover persbureau ANP. Het gaat om musicalacteurs Oren Schrijver, Edwin
Jonker, Jurgen Stein en ex-Idol Joël de Tombe.

Op 1 mei moet het eerste album van de heren uitkomen, de single ligt al in de winkels. Volgens mij zijn de verwachtingen hooggespannen, maar het zou mij hoogst verbazen als All Music uitgroeit tot een succes. De tijd zal het uitwijzen.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hoe kansloos is All-Music?

  1. Pludefax

    GATVERDEGAT!!! JOEL!!! Ewwwwww! Dat is beslist GEDOEMD te mislukken.

    Ew.

    Bah.

    Ik word een beetje misselijk!

      /   Reply  / 
  2. Judy

    Ik zag ze laatst op tv, echt kansloos!

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Drie goede zangers en Joel… :)
    maar dat optreden bij Paul de Leeuw was juist erg goed. We luisteren al genoeg naar mensen die slecht zingen, dus dit was een verademing.
    Seasons of Love vind ik een mooi nummer, Rent is de beste musical die ik ooit heb gezien met een paar juweeltjes van liedjes. Maar ik kan me voorstellen dat ze voor succes bij een groot publiek een andere keus hadden moeten maken.

      /   Reply  / 
  4. fan van all-music

    ze zijn NIET kansloos ik ben fan van hun ik weet dat het goed gaat en dat ze het druk hebben en als je de site gelzen had dan wist je dat ook dus nog maals ze zijn NIET kansloos

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>