Oud-styliste: ‘Marco te dik en Ilse te tuttig’

Marco Borsato te dik?Dyanne Beekman is dankzij Net 5 (Passion for Fashion) aan het uitgroeien tot een bekende stylist. Voor ze aan haar tv-carrière begon, werkte ze samen met niet de minste artiesten. Zo deed ze de imagostyling van Van Dik Hout, Wendy van Dijk, Krezip, Xander de Buisonjé, Marco Borsato en Ilse deLange. Over die laatste twee artiesten, waar ze inmiddels niet meer voor werkt, klapt ze aardig uit de school in het Amsterdamse stadsblad Nl20. "Als ik het videoclipje van Rood zie, dan denk ik: Marco! Nee, nee, nee, zo moet het niet zijn! Wat heb je nou geleerd? Laat dat sjaaltje gaan en let op je gewicht!" En ook Ilse deLange pakt het volgens Dyanne verkeerd aan.
"Wij hebben elkaar even losgelaten en ik dacht vooraf dat het wel goed zou gaan. Maar als ik nu naar haar kijk, denk ik: pas op! We hebben samen zo’n hoge internationale allure neergezet en nu is dat minder aanwezig."

Nu ben ik zelf geen stylist, maar dat sjaaltje bij Borsato vind ik geen porum. Bijna net zo erg als die coltrui-periode die hij had ten tijde van De Bestemming, brrr! Maar Ilse deLange ziet er volgens mij niet heel anders uit dan bij haar vorige album. Hoe dan ook: het is niet netjes om iemand waar je voor gewerkt hebt, zo aan te vallen. Minpuntje voor Dyanne.

Zie ook:
- Rode videoclip (met video)
- Zappen: Passion for Fashion richt zich in nieuw seizoen ook op de man

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Oud-styliste: ‘Marco te dik en Ilse te tuttig’

  1. Bart

    Herman, wanneer komt je artikel over Christina Aguilera?? Die verdient hier toch wel wat extra aandacht.. haar album breekt momenteel overal records (back to basics) en staat ook hier in Nederland op #1.

      /   Reply  / 
  2. Utop

    Ik denk zodra ze zich laat naturaliseren tot Nederlandse. En met Rita aan het roer gaat dat nog wel eventjes duren, Bart.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    christina is niet nederlands, dus ze wordt hier ook niet uitgebreid behandeld. sorry bart

      /   Reply  / 
  4. Kledingadvies

    Ik denk dat het zeker gaat gebeuren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>