Kane-zanger vestigt zich in Ibiza

Dinand WoesthoffAnouk verliet haar thuisstad Den Haag al om zich te vestigen in Ohio, nu kondigt ook een andere Haagse rockster zijn vertrek aan. Dinand Woesthoff heeft een huis gekocht op het Spaanse eiland Ibiza, waar hij minstens zes maanden per jaar wil doorbrengen. Dat vertelt hij in het AD. Woesthoff houdt ook een huis in Scheveningen aan. Dat is natuurlijk altijd makkelijk bij een tournee door Nederland.

Gisteren speelde Kane overigens op het Malieveld in Den Haag. NLpop was er niet bij, jij wel? Laat dan vooral even weten hoe het was.

Zie ook:
- Kane gaat zichzelf opnieuw uitvinden in winterslaap
- Spierballentaal: Kane treedt op als internetpolitie
- Kane ontmaagdt nieuw materiaal

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kane-zanger vestigt zich in Ibiza

  1. Linda

    Wij waren erbij en hoe! Het was kicken..Kijk voor fotos en filmpjes op all-kane.com..See you at Kane!!

      /   Reply  / 
  2. Roland

    Zo, ik was er ook bij. En Linda heeft geenwoord te veel gezegd. Het was geweldig. Voor een kort verslag en wat foto’s, kijk gauw op mijn eigen site http://www.rolandtel.nl

      /   Reply  / 
  3. Claudia

    Kane was helemaal THA BOMB!!! Dinand was fris, stem fris, veel beter dan vorig jaar in Almere waar het naar mijn idee te lawaaierig was. Nee, ik sluit mij aan bij de vorige reakties! Het kon niet beter, echt niet! KANE MIJN COMPLIMENTEN EN BEDANKT. En zoals Dinand zelf zei : het was f..king cool!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>