Marco Borsato doet het nu ook in het Engels

Lucie SilvasHij zong al in het Italiaans en het Nederlands, maar Marco Borsato gaat het nu in het Engels proberen. Zijn nieuwe single heet Everytime I Think of You en is een duet met Lucie Silvas, een zangeresje dat vooral in Nederland succesvol is. Dat is dan weer te danken aan Idols, waar ze tot twee keer toe te gast was. In de weken na die optredens explodeerde de cd-verkoop. Het duet is volgende week voor het eerst op de radio te horen. Silvas zal eind oktober in Nederland zijn om het nummer te zingen tijdens de optredens van Marco Borsato in het Gelredome.
Everytime I Think Of You werd eerder door The Babys opgenomen en resulteerde in een top 20-hit in Amerika. Nieuwsgierig? Check dan het onderstaande videoclipje voor het origineel:

Beetje jammer dat Marco Borsato nu gaat samenzingen met Lucie Silvas. Ik vind haar echt drie keer niks. Had dan weer een Nederlandse artiest op sleeptouw genomen, zoals eerder Ali B. Tussen de laatste lichting Idols zat volgens Borsato genoeg talent. Gemiste kans.

Zie ook:
- Internationale artiesten profiteren van Idols-optreden, maar waar zijn de Hollandse producten?
- Ondanks extra concertdata al levendige zwarthandel in kaarten Marco Borsato
- Zappen.blog.nl: Idols herhaalt 1-2′tje met Lucie Silvas

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Marco Borsato doet het nu ook in het Engels

  1. Rick

    Wat is dat nou weer voor onzin??! Lucie Silvas heeft een prachtige stem en is een grote ster in Schotland, Engeland en Nederland! Borsato kan er alleen maar beter van worden naar mijn idee.. Of had Herman echt gedacht dat Marco een nummer ging opnemen met Ellen of Floortje? Think twice..

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Marco zinspeelde op een duet met Raffaëla. Los daarvan vind ik Lucie Silvas echt drie keer niks. Slimme stunt wel van haar platenmaatschappij om de Nederlandse fans zo te paaien. Maar hey, ieder zijn eigen mening. Fans van Marco en Lucie kunnen hun geluk vast niet op.

      /   Reply  / 
  3. Judy

    ik ben wel fan van Marco Borsato, maar geen fan van Lucie Silvas. Ik ben dus extra benieuwd hoe dit gaat klinken…

      /   Reply  / 
  4. chansadres

    Ik snap de combinatie wel! Alleen jammer dat het een cover is maarja twee schitterend zingende entertainers! En Raffaëla… Neh, doe dat maar niet. Zou ik eerder Floortje aanwijzen!

      /   Reply  / 
  5. joey

    marco borsato heeft al eens eerder in het engels gezongen
    op de verzamel cd Hoop voor warchild was die geloof ik. bracht hij zijn eigen nummer, als er nooit meer een morgen zou zijn in het engels the last day uit.

      /   Reply  / 
  6. mercy

    Hiermee bewijst marco sounmixboy dat hij soundmicxer is en blijft !!! Het origineel is NOOIT te overtreffen!

      /   Reply  / 
  7. john

    GELUL!!
    Dan ben je nog nooit bij een concert van Marco geweest.
    Ik wel zoals bij heel veel concerten van verschillende artiesten en ik verzeker je dat Borsato een van de meest professionele ter wereld is!! Enne over covers gesproken… Wat dacht je van al die topnoteringen die hij en zijn crew zelf hebben geschreven? Het zijn wel toevallig DIE nummers die in de top aller tijden staan!

      /   Reply  / 
  8. Herman

    nou, ik heb Marco wel eens live horen zingen en vaak raakt hij dan wel een paar valse noten. meer dan de meeste topartiesten in elk geval.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>