Do zingt over Pampers

Do, was dat niet die zangeres die de Britse hitlijst aanvoerde met een opgepompte ballad? Sindsdien is het bergafwaarts gegaan met haar carrière. Weliswaar behaalde ze nog een succesje toen de speed uit die ballad (Heaven) werd gehaald, daarna bleef commercieel succes uit. Met als gevolg dat ze rond de feestdagen meedoet aan Dancing with the Stars. En muzikaal slaat ze ook een andere richting in: tegenwoordig zingt Do over Pampers.
Want wat wil het geval? Do is gevraagd om een reclamespotje van de luiermakers in te zingen. En Dominique van Hulst (zoals ze voluit heet) wilde dat wel. "Want van elk pak luiers dat wordt verkocht, wordt een prik tegen polio en andere ziektes in arme landen gesponsord", vertelt de zangeres over de samenwerking tussen Pampers en Unicef.

Goed, de eerste alinea is misschien wat cynisch opgeschreven. Natuurlijk een mooi initiatief dat je als ouders kinderen ver weg kunt steunen door broodnodige luiers te kopen. Maar of het Do aan een hit gaat helpen?

Zie ook:
- Hit of shit: Do – Sending me Roses
- Hit of Shit: Do – Beautiful Thing
- Daar is Do weer!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Do zingt over Pampers

  1. Linda van Herk

    Goh, Herman Roggeveen heeft het afgelopen jaar flink zitten slapen. De carrière van Do is totaal niet bergafwaarts gegaan.

    Helaas berusten recensies over het algemeen op de mening van 1 persoon. In dit geval een persoon die zich blijkbaar niet in Dominque van Hulst heeft verdiept alvorens zijn verhaaltje te typen.

    Onlangs ben ik naar een concert uit de theatertour van Do geweest, waarin zij bewees meer dan een geweldige zangeres te zijn met een stem en uithalen vergelijkbaar met het volume van Celine Dion. Neem eens een kijkje op haar website en luister naar nummers als b.v. Follow me. Stel je vervolgens dan eens voor hoe dat accousitsch klinkt en denk tot slot eens na over je simplistische manier van recenseren en de daaruit voortkomende, waardeloze recensies!

    Do bergafwaarts?? Nee, Herman Roggeveen bergafwaarts.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    De cijfers spreken voor zich, Linda. In de jaaroverzichten komt Do nog maar nauwelijks terug terwijl ze een paar jaar geleden prominent in de lijsten stond. Kan best zijn dat ze mooi zingt, het grote publiek lijkt er op uitgekeken…

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Heb je die reclame wel eens gehoord??? Wat een fantastische zang!! Echt prachtig!! Ben je nog steeds niet overtuigd van Do’s zangtalent?? Hmm, raar… Die Esmee plaatst een lullig filmpje op YouTube en jij doet alsof ze een ster a la Mariah Carey is, als ik dan zegt dat ze wat valse nootjes heeft, neem je het ook nog voor haar op om te zeggen dat het slechte kwaliteit video’s zijn.. Terwijl ik na steeds vaker luisteren inmiddels concludeer dat ze helemaal niet zo’n bijzondere zangeres is.. Ze is niet uniek en dat zijn haar stem en uiterlijk ook niet!
    Terwijl Do het ene na het andere prachtige nummer inzingt (of het nu wel of geen hits zijn even terzijde) en jij weet er niets goeds over te zeggen.. Wat moet er gebeuren om die olifant uit jouw oog te halen??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>