Marco Borsato tegen dumpprijzen de winkel uit

Vrijdag komt Marco Borsato keihard op 1 binnen in de Album Top 100 en de Muziek DVD Top 20. Symfonica in Rosso is het decembercadeau. Platenmaatschappij Universal verwacht zelfs dat alle 250.000 exemplaren eind deze maand helemaal zijn uitverkocht. Een knappe prestatie, alhoewel… het scheelt weinig of je krijgt de cd/dvd gratis bij een pak melk of wanneer je een strippenkaart koopt. Werkelijk alle winkels willen stunten met de nieuwe Borsato. Bij de Makro kost 'ie nog geen 8 euro, MediaMarkt vroeg er in het openingsweekend 8,88 euro voor en bij Kruidvat nam je 'm voor 9,95 euro mee naar huis. Dat terwijl die winkels er zelf 15 euro voor betaalden, waardoor ze dus een verlies van 5 tot 7 euro maakten per verkocht exemplaar. (Reken ook even uit wat de winkel aan je heeft verdiend wanneer je meer dan 15 euro hebt betaald). Borsato heeft dus weer een hit in handen, het is alleen de vraag hoeveel hem dat waard is. Want dit is een hit tegen afbraakprijzen.

Zie ook:
- Nieuwe release Marco Borsato nu al 3x platina
- Borsato-foto's mislukt? Geen nood
- Borsato's De Waarheid begint internationaal succes

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Marco Borsato tegen dumpprijzen de winkel uit

  1. Mark

    Ook heel veel winkels hebben het gewoon boven de kostprijs en volgens mij hadden ze er heel weinig bij de Kruidvat ingekocht.

      /   Reply  / 
  2. Johan

    Hier in Enschede hadden ze er maar 10, dus erg slechte reclame…

    Heb m bij Mediamarkt gekocht voor 13,99, op dat moment de goedkoopste.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>