Belgen verkrachten klassieker Golden Earring

Radar Love is zo ongeveer het meest gecoverde Nederlandse lied ooit, maar de Golden Earring bracht meer liedjes voort. Zoals When the Lady Smiles, toentertijd voorzien van een geestige videoclip. Je zou zeggen: niets meer aan doen en er van afblijven met je tengels. De Belgische dance-formatie Lash dacht daar anders over en ging met het nummer aan de haal. Waarschuwing: doet pijn aan de oren.

Want Lash maakte een danceversie van het nummer. Rare bliepjes, een non-akoestieke bas en een zielloze zang. Het is werkelijk verschrikkelijk geworden. Op de website van de Free Record Shop kun je enkele samples beluisteren.

De Belgen zelf lusten er wel pap van, daar is het nummer deze week op 41 binnengekomen in de Ultra Top 50. Amai!

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Belgen verkrachten klassieker Golden Earring

  1. Lionel Eleveld

    Je weet wat ze zeggen over Belgen… En ze blijven het bevestigen! ;)

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Even heeeeeeel snel gaan boycotten dan deze zooi.
    Nergens meer respect voor. Opzouten, Lash!
    Dikke poep!!

      /   Reply  / 
  3. Real

    Ik krijg spontane braakneigingen, en ik vond “When A Lady Smile” altijd zo’n goed nummer. Door Lash zal dat nooit meer hetzelfde zijn. :’(

      /   Reply  / 
  4. Richard

    Je moet die belgen verbieden dit soort nummers te verkrachten zie de website voor echt Nederlands iets wat de belgen niet beheersen.

      /   Reply  / 
  5. marian

    Ik kom uit Belgie maar ben zelf Nederlands maar inderdaad Belgen hebben meer van zulke goedkope dance formaties. Echt gewoon fout maar zelf smullen ze er blijkbaar van zaols Milk Inc en Silver etc en nu Lash…haha.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>