Al over vier weken debuutsingle Monique Smit

Gisteren vloeide er nog een traantje bij Monique Smit, nadat ze de overwinning van Just the Two of Us aan haar neus voorbij zag gaan. Helemaal zuur is het dat Edwin Evers belooft niets met zijn vocale kwaliteiten te gaan doen, terwijl Monique een zangcarrière nastreeft. Het verlies weerhoudt haar er niet van om die ambitie door te zetten. Want nog voor het einde van mei ligt haar debuutsingle in de schappen.

"Ik ga woensdag de studio in om het nummer op te nemen. Ik weet nog niet hoe het nummer heet of hoe het gaat", vertelt ze aan verschillende showbiz-rubrieken vandaag. Helemaal als een verrassing komt dat niet, want vorige maand liet ze al doorschemeren dat verschillende partijen belangstelling voor haar hebben.

Welke platenmaatschappij er uiteindelijk met haar in zee is gestapt, is niet duidelijk. Het meest voor de hand ligt de maatschappij van broer Jan Smit. Wat ook voor de hand ligt, is dat een loopbaan als kapster van de baan is. Want ik heb een donkerbruik vermoeden dat Monique het nog heel ver gaat schoppen.

Bekijk Wild van Monique Smit:

Zie ook:
- Platencontract voor Monique Smit?
- Zappen: Monique Smit legt het af tegen Edwin Evers

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Al over vier weken debuutsingle Monique Smit

  1. Judy

    nou zo goed vind ik haar niet.
    ik denk dat het nog niet eens een eendagsvlieg wordt…

      /   Reply  / 
  2. klaas

    Ze is best geil, vanmij mag ze in de playboy

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>