Esmée Denters doorbreekt grens 40 miljoen

De sneeuwbal die Esmée Denters heet wordt alleen maar groter en groter. Deze week passeerde de Gelderse zangeres de grens van 40 miljoen bekeken filmpjes. Dat is gemiddeld 750.000 keer per filmpje, waarbij het huzarenstukje met Justin Timberlake er enorm bovenuitschiet: 7 miljoen views. De 18-jarige zangeres is op YouTube overigens verwikkeld in een nek-aan-nek-race met die andere YouTube-ster, Miaa Rose. Maar Miaa heeft dan weer geen platencontract bij Tenmann Records.

Zie ook:
- Video: Esmée als voorprogramma VanVelzen (goede opnames)
- Esmée Denters in de Amsterdam ArenA (2) – video

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Esmée Denters doorbreekt grens 40 miljoen

  1. Patrick

    lol , kom ik aankakken met me 11 miljoen
    maarjah esmee heeft natuurlijk geen top5 notering gehad(wat vast nog wel komt haha!), en het feit dat natuurlijk grotendeels van die 40 miljoen uit het buitenland komt…

      /   Reply  / 
  2. lany

    Dit Meisje Kan Echt Prachtig Zingen ,, ..!! Ik Zing Zelf Ook Maar Dit Is Echt Prachtig !! In Zo’n Korte Tijd Zo Beroemd Het Is Schitterend !! =)

      /   Reply  / 
  3. Bet

    @ lany,
    nou overdrijf alsjeblieft niet. Ze heeft talent ja, maar haar stem is voor mij gewoon een stapje hoger als britney (die ik niet slecht vind zingen maar zeker ook niet goed). Ze zingt zonder emotie en dat kan vele liedjes verpesten. Haar stem heeft ook duidelijk beperkingen (daarom zeg ik,’overdrijf niet). Nou, het mag blijken dat ik dus geen fan ben. Ieder zn mening. Ik moet wel zeggen, beter als al die troep in de top 10.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>