Jeroen van der Boom in onderbroek in nieuwe video

Jeroen van der Boom heeft heel wat fans, getuige zijn twee nummer 1-hits. En tussen die fans zijn er ongetwijfeld vrouwen (en een enkele man) die hem bovengemiddeld lekker vinden. Goed nieuws voor deze superfans, want Jeroen van der Boom heeft een pikante videoclip gemaakt bij het nieuwe nummer Betekenis, dat vorige week meteen op 8 binnenkwam in de Single Top 100. We zien de kersverse A-artiest namelijk in onderbroek over het beeld flaneren.

Het is weliswaar niet het meest pikante ondergoed (dus geen strings, tanga's, ballenknijpers of doorschijnende ondermode) maar een degelijk hemd en boxer, ik gok van Sloggi.

Genoeg informatie op het niveau roddelblad, nog even een stukje tekst over de muziek. Meer dan eens is Jeroen al vergeleken met Marco Borsato en Betekenis ligt nog meer in dat genre dan Een Wereld en Jij Bent Zo. Zelf ben ik daar niet heel wild van, maar genoeg mensen wel, anders had Marco niet 20 stadions uitverkocht. De toekomst van Jeroen ziet er dus rooskleurig uit.

Bekijk de video:

Zie ook:
- Nikki, VanVelzen en Van der Boom knallen in Single Top 100
- Jeroen van der Boom gaat weer als een speer in België

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jeroen van der Boom in onderbroek in nieuwe video

  1. Judy

    zit ik niet echt op te wachten, jeroen in zijn onderbroek…

      /   Reply  / 
  2. Lea

    haha, ik ook echt niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>