Nieuwe single Gerard Joling geïnspireerd door Faith Evans

Afgelopen vrijdag is de nieuwe single van Gerard Joling gelanceerd. Het nummer heet 24 Uur Verliefd en Joling hoopt dat het – net als Maak Me Gek en Blijf Bij Mij – opnieuw een nummer 1-hit wordt. Of dat ook gaat lukken? Het origineel behaalde die positie in elk geval niet. Want 24 Uur Verliefd heeft de melodie (of in elk geval iets dat er sterk op lijkt) gebruikt van Mesmerized van Faith Evans.

Op zich best een slimme zet van Joling. Het nummer is hier weliswaar succesvol geweest, maar Mesmerized is geen klassieker. Terwijl het over de grens wel uiterst succesvol was. Misschien is het de relatieve onbekendheid van Faith Evans in Nederland die haar van meer succes weerhield. Dan heb je met Evans en Joling een gouden combi te pakken.

24 Uur Verliefd is de voorloper van een nieuw album van Gerard Joling. Maak Me Gek uit 2006 is meer dan 100 duizend keer over de toonbank gegaan. Begin september staat hij in de Spaarnwoude vallei voor 18.000 man. Daar zullen ook nummers van het nieuwe album worden gezongen.

Zie ook:
- Gerard Joling trommelt Dolly Dots op
- Gerard Joling treedt op voor 18.000 man

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe single Gerard Joling geïnspireerd door Faith Evans

  1. Ronald

    Wat ik er van gehoord heb is aardig. Jammer dat joling niet kiest voor meer tempo nummertje, vanwege de zomer die er weer aan komt. Ben trouwens benieuwd of hij zijn succes behoudt na het uitkomen van zijn nieuwe album.

      /   Reply  / 
  2. nienke

    Nou Gerard staat al jaren aan de top en heeft miljoenen albums verkocht. Dus waar heb je het over met “zijn sucses behoudt” ?????. Trouwens voortgekomen uit een talentenjacht, die Gerard toch.

      /   Reply  / 
  3. Andere Ronald

    Ik vind het werkelijk niks.
    Sorry.

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Wat een verschrikkelijke muziek is dit toch, krijsende relnicht.
    Maar Faith Evans is dan wel oke. Maar had ze niet beter iemand anders kunnen zoeken. n Wat betere zanger ofzo. Boris ofzo?

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Misschien schref ik het verkeerd, dat het succes afzwakt. Heb namelijk alle cd’s van onze Geer, dus Geer doet het met zijn nummers altijd goed bij mij

      /   Reply  / 
  6. Ilse

    Echt een super gaaf nummer! Ik hoop dat het de nr.1 haalt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>