Mooie ochtend voor Borsato-fans; première Wit Licht

Als je nu heel erg fan bent van Marco Borsato, dan ga je een mooie ochtend tegemoet. Over een half uurtje krijgt Radio 538 de primeur van Wit Licht, de nieuwe single van de zanger. Vervolgens maakt hij een rondje telefonische interviews langs de verschillende stations, die dan allemaal voor het eerst de single draaien. Als je goed aan de knoppen van je radio draait, kun je het nummer dus zeker 4 keer horen in een uur tijd.

Je zou kunnen stellen dat vandaag de aftrap is van het jaar Marco Borsato. Wit Licht is de voorloper van het gelijknamige album dat in september verschijnt. Ook komt er dit jaar nog een bioscoop-film met dezelfde titel. In oktober volgen dan stadionconcerten. Daar komt ongetwijfeld weer een live-dvd en cd van. Aan het einde van dit jaar schat ik in dat Borsato weer zo'n 300 duizend geluidsdragers heeft verkocht en vele fans blij heeft gemaakt.

Later deze dag meer over Wit Licht, die nieuwe single van Marco Borsato. Nu eerst afstemmen op Radio 538, waar het nummer in het volgende uur in première gaat.

Zie ook:
- Nieuwe single en cd van Borsato heten Wit Licht
- Marco Borsato in 2008: nieuw album en concertreeks

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mooie ochtend voor Borsato-fans; première Wit Licht

  1. Mark

    Wát een fantastisch nummer! Bij 538 draaiden ze ‘m zelfs 2x achter elkaar. Het leek alsof Giel minder enthousiast was. Normaal gesproken praat hij altijd honderduit over een nummer die in zijn ogen de moeite waard is. Hier ging het snel weer over Ali B, wel jammer vond ik dat.

    Ik vraag me tegelijkertijd af of Wit Licht meteen alarmschijf word, ik hoop het wel. :)

      /   Reply  / 
  2. Tessa

    Ik vind het echt een beroerd nummer. Marco klinkt alsof het nog even snel af moest. Blikkerig, gejaagd. Veel theater, weinig ‘Marco’.

    Jammer. Gauw weer gaan doen waar je goed in bent, Marco.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>