Debuutalbum Esmée Denters heet Outta Here

Esmée Denters reist momenteel door heel Europa om haar single en album te promoten. Het liedje Outta Here was dit weekend bijvoorbeeld voor het eerst officieel op Radio 538 te beluisteren en door heel de wereld volgen steeds meer radiostations. Op 22 mei komt het debuutalbum uit dat ook de titel Outta Here heeft meegekregen, zo blijkt nu.

Op YouTube is inmiddels een compilatie verschenen met een aantal songs die Esmée de afgelopen maanden heeft opgenomen. Onduidelijk is of ook al deze nummers daadwerkelijk op het album terechtkomen.

Esmée gaat over enkele weken ook op tournee met wereldster Enrique Iglesias, zij verzorgt de warming up voor zijn shows in Europa.

Beluister de compilatie:

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Debuutalbum Esmée Denters heet Outta Here

  1. Martini

    Die hele stem is weg gemixt bij elk nummer!

      /   Reply  / 
  2. musicismylife

    ja ontzettend zonde dat er auto tune op al die liedjes is gezet. Outta here is ook een dance track. Had dat niet verwacht van haar ik dacht dat ze de urban kant op zou gaan.
    Ik denk dat het een klein hitje wordt maar wie weet. Door alle promotie wordt ze vast wel bekend.

      /   Reply  / 
  3. samantha

    GOED LIEDJ3EEE!! (‘LL)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>