De videoclip bij Outta Here van Esmée Denters

Het heeft even geduurd, maar gistermiddag was ‘ie er dan eindelijk: de langverwachte videoclip van Esmée Denters. Het werkje waarmee ze zich definitief in miljoenen huiskamers zal binnendringen, na eerder al via YouTube furore te hebben gemaakt. Outta Here is in Nederland in elk geval hard op weg om een grote hit te worden, hoe het buitenland reageert op ons YouTube-sterretje is nog even afwachten. De videoclip ziet er in elk geval bijzonder fraai uit.

Het is misschien niet het meest spannende verhaal (meisje zwijmelt weg bij ex) maar het zijn allemaal wel mooie plaatjes en lekker snel aan elkaar geplakt. Bovendien kan het verrassend worden genoemd, dat er niets is gedaan met het verhaal van Esmée zelf: meisje zingt voor webcam en wordt beroemd. Hoe corny zou dat zijn geweest?

Platenbaas Justin Timberlake is er natuurlijk bij gebaat dat zijn pupil een succes wordt. Het is de eerste artiest op Tennman Records en hoe lekker zou het zijn, als dat meteen uitgroeit tot een groot succes? Kan Justin meteen zijn cv updaten met alweer een talent.

Hij zal Esmée dan ook enorm gaan pluggen her en der. Goed voorbeeld is natuurlijk de tournee met Enrique Iglesias die op zijn einde loopt. Ongetwijfeld volgen er meer van zulke samenwerkingen.

Voor we Esmée kwijt zijn aan het buitenland (en het is haar gegund) doet ze nog wel even lekker veel Nederland aan. Ze doet al veel promotie. En TMF maakt nu bekend, dat Esmée dit jaar op de TMF Awards optreedt. Net als Armin van Buuren trouwens, die dit jaar nog werd weggehouden bij Radio 538 Koninginnedag.

Bekijk de video van Esmée (of hier indien verwijderd):

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De videoclip bij Outta Here van Esmée Denters

  1. Judy

    Herman, de videoclip doet het niet/ is verwijderd.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Outta Here van Esmée Denters eindelijk grote hitsingle | Nlpop

  3. Pingback: Esmée Denters scoort 7de plaats in Britse charts | Nlpop

  4. Pingback: Esmée Denters nog deze maand op tournee door Amerika | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>