Toppers in Concert gaat nog drie jaar door

Aankomend weekend vindt Toppers in Concert weer plaats. Even was het onzeker of het evenement ook na 2009 terugkeert, maar nu blijkt het evenement tot 2012 vastgelegd. Dat maakte Gordon gisteren bekend in RTL Boulevard. Na een turbulent jaar met de breuk met Gerard Joling en het tegenvallende resultaat op het Eurovisie Songfestival lijken de Toppers dus nu in rustiger vaarwater terechtgekomen.

“Wij gaan gewoon lekker door. Maar het is altijd mogelijk dat één van de leden gaat zeggen; ‘nou ik heb het eigenlijk liever niet meer.’ Dat moet je per jaar bekijken”, aldus Gordon.

De Toppers is een vinding van René Froger: drie populaire Nederlandse artiesten die samen een avondje in de ArenA allemaal Hollandse hits zingen. Van zichzelf en van andere artiesten. Het hoogtepunt was in 2007, toen Toppers in Concert maar liefst zes avonden bestreek, mede dankzij een actie van een grote supermarkt. Dit jaar is er niet zo’n actie en blijft het aantal avonden beperkt tot twee.

Dit jaar zijn de finalisten van X Factor te gast, net als Songfestival-legende Johnny Logan. De Noor Alexander Rybak was ook uitgenodigd, maar de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2009 laat verstek gaan.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Toppers in Concert gaat nog drie jaar door

  1. Vincent

    Herman,

    Hoogtepunt was niet vorig jaar maar 2007. Toen waren er 6 uitverkochte concerten met behulp van C1000. In het beginjaar 2005 waren er 2, in 2006 waren het er 3 en vorig jaar waren het er opnieuw 3…

      /   Reply  / 
  2. jack

    als ze nog 3 jaar doorgaan is dit echt een ramp voor ons land.

      /   Reply  / 
  3. elg

    Toppers in Concert is bij toeval onstaan… Gordon en Joling hadden ruzie en hebben dit in 2004 goed gemaakt met hun hitmedley tijdens het Arena concert van Renee Froger. En zo is in 2005 de Toppers in Concert verzonnen… en met succes!

      /   Reply  / 
  4. Bazz

    mensen die zo als jij reageren zijn een ramp jack :) , doe toch niet zo kinderachtig man! Leuk dat de toppers doorgaan, laat ze nog lekker jaren door SHINEN!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: De kleur van de Toppers-pakken is dit jaar… | Nlpop

  6. mekx

    Toppers 2009 was geweldig net als andere jaren. Altijd tribuneplaatsten gehad en wilde graag eens op het veld. Kunnen we lekker dansen. Niet dus, je kon je amper bewegen. Is je lengte niet meer dan 1.60, zie je dus niets van wat er zich allemaal afspeelt op de stip. En dat voor 75.00 euro. Schandalig gewoon. De organisatie dacht: stoelen eruit, volproppen die handel. Kassa!!
    Volgend jaar weer tribune, zie je tenminste wat.

      /   Reply  / 
  7. betina

    Ik vond het concert van de toppers ook weer geweldig. ik had goede kaarten weten te bemachtigen en vond het in 1 woord top!

      /   Reply  / 
  8. betina

    en of het nou gerard joling is of jeroen van der boom dat maakt mij niet uit, jeroen is ook een topper eerste klas!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>