Nick & Simon weer in het Engels op nieuwe single

Op 7 augustus verschijnt Lippen op de Mijne, de nieuwe single van Nick & Simon. Het is alweer de derde single van het album Luister, dat bekroond is met dubbel platina. Om fans toch te motiveren de single te kopen, wordt er weer een waar kunstwerkje van gemaakt. Waar ik zelf heel blij mee ben: de solo-nummers van Nick & Simon tijdens de Overal-tournee komen op de single te staan. Ze gaan dus weer in het Engels zingen, zoals dat al eerder gebeurde bij een cover van Simon & Garfunkel.

De single verschijnt in twee verschillende versies. Op de eerste staan de bonusnummers Everything door Nick (cover Michael Buble) en Wonderful World door Simon (cover James Morrison). De tweede versie (vanaf 21 augustus) is een dvd-single met de videoclip, de making of (in Frankrijk) en nog ander nader te bepalen materiaal.

Als dat geen zomerhit gaat opleveren…

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nick & Simon weer in het Engels op nieuwe single

  1. mariska

    ja,ben er heel blij mee met die solo nummers weer,kan ik lekker op me ipod meeluisteren,net zoals de vorige solo nummers van ze, leuke verassing zo weer,en nog een dvd single erbij nou nou de fans moeten wel veel aanschaffen haha.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>