Officieel statement Toppers in rel om liedje Angel of the Night

Gordon heeft zich voor het weekend al furieus uitgelaten over de gang van zaken rondom Angel of the Night, een nummer dat voor de Toppers is geschreven maar nu in een Nederlandse vertaling door Gerard Joling (de ex-Topper) wordt opgenomen. Ook René Froger en Jeroen van der Boom laten nu via een officieel statement hun ongenoegen blijken. “Wij zijn hoogst verbaasd dat producer Edwin van Hoevelaak het nummer Angel of the Night heeft aangeboden en opgenomen met een andere artiest.”

Ze vervolgen: “Wij zijn hier nooit in gekend en er is ons nooit de vraag gesteld of wij als Toppers nog plannen hadden met deze titel, iets wat toch wel op zijn plaats was geweest.

Het nummer was door Edwin van Hoevelaak en Bruce Smith speciaal voor de Toppers geschreven en dan ga je daar niet zo mee om. Het nummer behaalde een tweede plaats tijdens het Nationale Songfestival en was volgens de Toppers een ideale single opvolger van ‘Shine’. Door allerhande omstandigheden was het helaas nog niet tot een release gekomen.

Door de vreemde gang van zaken worden wij gedwongen afstand te doen van onze plannen en daar zijn wij zeer teleurgesteld over. Dat het nummer grote hitpotentie heeft was al bekend gezien de reacties van o.a. de vakjury tijdens het Nationale Songfestival. Het is jammer dat het zo moet gaan maar blijkbaar werkt het tegenwoordig zo.”

Het is meteen het laatste officiële statement, eventuele volgende uitspraken zijn op rekening van de persoon zelf, zo laat het management weten.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Officieel statement Toppers in rel om liedje Angel of the Night

  1. Richard

    Pff wat een gezeik, De toppers moeten niet opeens nu komen aankakken van uhm ja wij willen het nummer toch uitbrengen. Ze zijn te laat en nu gaat Gerard ermee aan de haal. Iedereen weet nu al dat dit een kneiter van een hit gaat worden en dat weten de toppers maar al te goed!

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Diegene die er recht op heeft is diegene met de rechten. In dit geval is dat volgens mij Van Hoevenlaak. Als ze het nummer zo goed vonden dan lijkt het mij toch dat je daar direct afspraken over maakt zodat het niet naar een ander gaat? Zeker als je zo weg bent van Angel of the night. Wat ik ook een supersong vond. Ze kunnen ook tegen de pers zeggen, stom dat we hierover geen afspraken hebben gemaakt. Nee, nu is het dom van Edwin dat hij hen niet vraagt. Wie wil nou dat nummer hebben?

      /   Reply  / 
  3. joop

    ook kut, zwaar kut, echt niets echts autentieks of leuk, gewoon zwaar tobbers.god wat baal ik van die gasten.

      /   Reply  / 
  4. joop

    bwu aaaarrggg

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>