Comeback Patricia Paay smaakt naar meer; album in de maak

Patricia Paay staat momenteel volop in de belangstelling door Who’s that Lady with My Man, een hit uit 1977 van Patricia maar in een eigentijds jasje gestoken door deejay en producer John Marks. De enorme belangstelling laat het muzikantenbloed weer volop stromen door de aderen van Patricia, die inmiddels overweegt een heel nieuw album op te nemen.

“Het was helemaal niet de bedoeling dit nummer opnieuw op te nemen. Maar de fotograaf van een shoot voor de Linda zat de hele tijd met het nummer in zijn hoofd. Toen werd geopperd dat voor de Linda te gebruiken”, aldus Paay gisteren in De Wereld Draait Door. John Marks (die ook Sledgehammer met René Froger heeft bewerkt) werd ingeschakeld en Patricia dook de studio in om het opnieuw in te zingen. “Twee takes en toen stond het er op baby.”

En nu dus een volwaardig album. Het team rondom Patricia speelt met het idee om dit een beetje in de stijl van Lady Gaga te doen. Op dat genre stort vrijwel elke artiest zich momenteel, maar wie weet dat het Patricia lukt om daar nog snel genoeg een graantje van mee te pikken.

Hoe het ook zij; die 2009-versie van Who’s that Lady with my Man vind ik heel vet. Hopelijk snel een bijbehorende videoclip!

Bekijk een optreden van de 1977-versie:

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Comeback Patricia Paay smaakt naar meer; album in de maak

  1. Henk

    Je slaat helemaal de plank mis Herman! Who’s that lady with my man is een hit die uit de jaren 80 komt en niet uit 1997 en het was geen hit van de Star Sisters maar van Paay solo. Je moet er wel bij blijven, want anders kan ik kritiek op sommige NIET serieus nemen!!!!!

      /   Reply  / 
    1. Jolanda Bosman

      Het was een dikke hit uit de jaren zeventig (1977)

        /   Reply  / 
    2. Herman Roggeveen Auteur

      wel in 1977. En Patricia zei gisteren dat het van de Star Sisters was in DWDD. Ik dacht ook al dat het een soloding was

        /   Reply  / 
    3. Herman Roggeveen Auteur

      Nog even teruggekeken en snap nu de verwarring. Matthijs noemt het haar grootste hit en dan zegt Patricia dat ze met Star Sisters grotere hits scoorde. Maar als je t hoort, kun je het op 2 manieren interpreteren en ik had aanvankelijk dus de verkeerde. Jaartal blijft evengoed 1977

        /   Reply  / 
  2. Rex

    Een andere ‘dutch diva’uit de oude doos is ook helemaal hot nu in bepaalde scenes.
    Anita Meyer’s ‘Why tell me why’ is geremixed door dj Offer Nissim ((een man/vrouw uit Tel Aviv) en het is een hele vette versie!
    check m hier
    http://www.youtube.com/watch?v=ys6f3b78f0Y

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>