Guus moet geruchten Groots met een Zachte G ontkrachten

Van Symphonica in Rosso is het nog altijd niet duidelijk of de concerten dit jaar doorgaan. De Telegraaf graaft al geruime tijd in de malaise van The Entertainment Group en begint nu ook aan de poten van dat andere grote evenement te zagen, Groots met een Zachte G. Guus Meeuwis beloofde enkele weken terug al dat het evenement gewoon doorgaat en doet dat vandaag nog eens. Omdat De Telegraaf op zijn voorpagina roept dat het onzeker is of ook die concerten in 2010 wel doorgaan.

De krant schrijft op basis van ingevoerde bronnen dat de opbrengst van de reeds verkochte kaartjes van Groots met een Zachte G naar andere doeleinden is gegaan. Het gaat om een slordige miljoen euro die hard nodig is om bijvoorbeeld leveranciers of podiumbouwers in Eindhoven en Friesland te betalen.

Guus zegt via zijn website dat de concerten in 2010 gewoon doorgaan. “Al moet ik persoonlijk de laatste paal de grond in slaan! Er liggen al meerdere scenario’s klaar, aan ons om daar nu de juiste uit te kiezen. Elk scenario eindigt echter met een Groots feest in zowel het Abe Lenstra Stadion als het Philips Stadion.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>