Borsato kijkt uit naar Marco & Friends-concerten

Op 20 en 21 oktober vindt Marco & Friends plaats in Gelredome, een soort benefiet-concert om Symphonica in Rosso te redden. Na drie hectische en vermoeiende weken voor Marco Borsato kun je je voorstellen dat hij weinig trek heeft in het voorbereiden van zo’n grote show. Dat betekent weer drie weken afgemat worden om iets neer te zetten. Maar het tegendeel is waar. “Ik heb daar heel veel zin in. Ik ben wel toe aan een verzetje”, vertelt hij in RTL Boulevard die helemaal in het teken staat van Borsato.

De zanger benadrukt meteen dat het ook echt om maar twee optredens gaat. Doorgaans wanneer er een Borsato-concert in de voorverkoop gaat, verkoopt dit in rap tempo uit en worden extra optredens toegevoegd. Dat gaat niet gebeuren. “Deze twee shows zijn nodig om quitte te draaien.”

Borsato & Friends bestaat in elk geval uit Marco Borsato, Paul de Leeuw, Jan Smit, Trijntje Oosterhuis, Edwin Evers, Do en Yes-R. Voor maximaal 55 euro heb je dus een avond met de absolute top van de Nederlandse muziekindustrie.

De voorverkoop begint zaterdag om 10.00 uur uitsluitend online via Seetickets.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Borsato kijkt uit naar Marco & Friends-concerten

  1. Gijs

    Waarom vind iedereen dat belangeloze optreden zo’n sympathieke actie? Ze redden daarmee gewoon hun eigen hachie, zo arm zijn ze ook weer niet dat half NL het opeens zielig hoeft te vinden dat TEG failliet is. Dat komt er van als je in je gretigheid bedrijven gaat overkopen om nog rijker te worden. Boontje komt om zijn loontje ennuh Marco: schoenmaker blijf bij je leest!

      /   Reply  / 
    1. mark

      gijs jij bent zielig meer kan ik niet zeggen.
      Ik heb diep respect voor marco in ieder geval.
      Hoe hij erdoor heen vecht en voor 70.000 mensen vecht dat hun concerten met diana ross doorgaat dan ben je echt een goed mens en dan gaat meneer gijs zo praten diep triest vindt ik dat.

        /   Reply  / 
      1. Gijs

        @Mark: Tuurlijk, heb ik ook respect voor. Marco laat zien het hart op de goede plek te hebben. Maar zielig is het ook niet. Hij is toch met zijn volle verstand in zaken gestapt en door verkeerde overnames (groot, groter, grootst) in de problemen geraakt. Wie zijn billen brand… Lijkt mij overigens niet meer dan terecht dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt zoals hij gisteren zei bij Pauw en Witteman. Dus: respect ja, zielig uuh…nee.

          /   Reply  / 
        1. mark

          oke daar geef ik je wel weer gelijk in.

            /   Reply  / 
    1. Angela

      Lieve mensen, koop je kaarten zeker NIET bij tickets voor sale!!! Dat noemen ze ‘klasse’, een stelletje oplichters zijn het! De kaarten voor Marco & Friends worden voor 110, 140 & 150 euro verkocht, terwijl de kaarten in werkelijkheid 37,50 t/m 55 euro kosten. Ik vind dat de overheid hier eens wat gaan moet gaan doen, één of andere wet opstellen die dit soort oplichters-ticketbureau’s verbiedt!

        /   Reply  / 
      1. Marcel

        dat zijn oplichters, koop dus vooral NIET bij Ticket for sale.

          /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Herman ban jij ticketsforsale even? Zo’n gore oplichter moet je niet op je blog willen hebben. Waar haal je het lef vandaan om kaarten met 100% winst door te verkopen. Sneu persoon

      /   Reply  / 
  3. X

    Marco moet voor de rechter verschijnen, Rabo bank eist lening van 6.5 miljoen terug. Is anderhalf jaar geleden geleend. Ik neem aan dat Marco daar als grootaandeelhouder ook voor heeft moeten tekenen. Wat nou met zijn “ik was 3 weken geleden pas op de hoogte van de financiele situatie”. Ik denk dat er de komende tijd nog wel meer rottigheid boven water komt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>