Kim-Lian wijzigt muzikale koers richting Lady Gaga

Kim-Lian van der Meij is een muzikale comeback aan het voorbereiden. We kennen haar allemaal nog wel van haar tienerpop, daarna deed ze een tijdje musicals en nam ze vrijaf voor het moederschap. Nu wil ze de hitlijsten weer veroveren, liefst internationaal. Ze heeft haar geluid volgens eigen zeggen wat volwassener gemaakt. De eerstkomende single is Not That Kinda Girl, een duet met de Zweedse ster Linda Bengtzing.

Wie Not That Kinda Girl hoort, zal meteen horen dat het slim meelift op de popmuziek die nu hip is: het geluid van Lady Gaga, Britney Spears en Eva Simons. Zij het in iets mildere vorm, maar onmiskenbaar dat geluid. Qua outfits lijken ze dan wel weer aan hun equivalenten te kunnen tippen, zie ook de foto.

Tja, of Kim-Lian ooit ‘serieus’ genomen zal worden door een oudere doelgroep… ik denk dat je met deze outfit toch weer vooral de jeugd aanspreekt. Maar we gaan het zien. Not That Kinda Girl komt spoedig op single uit.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kim-Lian wijzigt muzikale koers richting Lady Gaga

  1. Barco Morsato

    Waar hoor jij die track dan?

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      hij is me toegestuurd door een persdame. mag ‘m niet online plaatsen natuurlijk, dus even zoeken op internet of geduld hebben…

        /   Reply  / 
  2. CJ13

    nou had Kim-Lian altijd al een beetje aparte kleding aan volgens mij..
    maar of de muziek echt voor een volwassen doelgroep is, is nog even afwachten idd

      /   Reply  / 
  3. Bazz

    Ik vind haar als zangeres/artiest ondergewaardeerd. Ze is erg talentvol en haar laatste album was zeker een stuk volwassener met zeer goede poprock tracks! Ik hoop op een dikke hit voor Kim Lian!!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Hit of shit: Kim-Lian van der Meij – Not That Kinda Girl (video) | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>