Voorverkoop Marco Borsato & Friends legt seetickets plat

De website seetickets.nl ligt op het moment van schrijven plat. Wie nu aansluit om een kaartje voor Marco & Friends te kopen, lijkt dus achter het net te gaan vissen. Om 10.00 uur is de voorverkoop van start gegaan voor de twee concerten op 20 en 21 oktober.

Toch lijkt het evenement nog niet uitverkocht. Op Twitter melden zich nog elke minuut mensen die na lang wachten in het scherm te zien krijgen, dat ze een kaartje hebben kunnen kopen. “Yes. @borsato kaarten besteld. Dat kostte bloed, zweet en tranen, zeg”, aldus SvenRump. En InekeZuidgeest: “Gelukt!!! kaartje voor Borsato & Friend bemachtigd!! pfffffff, het was wel een bevalling.”

Er valt waarschijnlijk niet tegenop te boksen met duizend extra servers, maar toch moeten die online ticketbureaus eens kijken of ze deze piekmomenten beter kunnen begeleiden. Want Borsato geeft niet het enige concert waar op één moment heel veel belangstelling voor is.

Update 14.00 uur: Naar verluidt waren de kaarten na 2,5 uur uitverkocht, dus om 12.30 uur.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Voorverkoop Marco Borsato & Friends legt seetickets plat

  1. caroline

    wat een waardeloze actie van Marco Borsato om op deze manier tickets te verkopen.
    We zaten al om half 10 klaar achter de computer en met de telefoon in de hand. Wat denk je op geen enkele manier is er door te komen om 4 tickets te bemachtigen,wij wilden dolgraag de kinderen eens een uitje gunnen na een zwaar jaar met veel problemen (Ziekte)De telefoon was overbelast, en de site ook. Waarom niet meerdere verkooppunten in het land zodat iedereen de kans krijgt?

      /   Reply  / 
    1. jaelleke

      Ten éérste.. Marco Borsato kan hier zelf helemaal niets aan doen natuurlijk, en ten tweede.. ja, het was idd niet makkelijk om erdoor te komen maar het was zéker niet onmogelijk. Na krap een uurtje heb ik nml wél twee tickets weten te bemachtigen in de rang die ik wilde. De aanhouder wint. Dusss.

      PS. als je vaker naar populaire concerten gaat weet je dat dit nou eenmaal kan gebeuren en houd je er rekening mee dat het wel ff kan gaan duren voordat je erdoor bent.

        /   Reply  / 
  2. marion

    hey

    ik ben om 11 uur pas proberen te bestellen en ben er na constand opnieuw klikken door geraakt na 3 kwartier en heb de 4 kaartjes die ik heel graag wou weten te bemachtigen ;-)
    je weet van tevoren dat zo’n groot concert met zulke mooie grote namen….. heel snel uitverkocht gaat zijn…
    DE AANHOUDER WINT… gewoon blijven doorgaan met op nogmaals proberen klikken ;-)
    yeah baby yeah ik ben blij

      /   Reply  / 
  3. Geesje

    Heel veel plezier allemaal!

      /   Reply  / 
  4. Judith

    Toch zonde van je geld voor een kaartje voor Marco & Friends…

      /   Reply  / 
  5. petra

    Seetickets betekent geen tickets te zien!

    Ik heb zaterdag kaartjes gekocht voor de 2e rang,bevestigingmail van de gekochte kaartjes gekregen. Transactie via Ideal in orde gemaakt.
    Betaling van de rekening afgeschreven.
    Tot mijn verbazing ontving ik ‘s middags een email waarin doodleuk vermeld werd dat mijn boeking geannuleerd was wegens een niet ge-autoriseerde betaling.
    Gebeld met Seetickets wat er aan de hand was,ze hadden de betaling niet.
    Beetje raar want het bedrag is tot op heden nog steeds van mijn rekening af.
    Zou worden uitgezocht door de klantenservice en ik zou teruggebeld worden.
    dagen later heb ik zelf nog maar eens gebeld,het bedrag was “kwijt”. Tuurlijk….
    Gevraagd wat er ging gebeuren mbt tot mijn geboekte en betaalde plaatsen,toen werd mijn verteld dat ik het wel vergeten kon om er nog naartoe en dat als het bedrag boven water was dit zou worden teruggestort.

    Tot mijn verbazing worden wij vandaag gebeld,het bedrag was gevonden. Of wij kaartjes voor het veld wilden… NOUJA zeg!!! Nee, natuurlijk niet,ik wil de kaarten waar ik ook voor betaald( zitplaatsen) heb en die vermeld worden in de mail die ik van Seetickets heb ontvangen.

    En trouwens, ik dacht dat het uitverkocht was…dat is nl wat er zou hard gecommuniceerd word naar de buitenwereld.
    Wat een oplichterij daar!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>