Alain Clark doet duet met Diana Ross

Rondom Alain Clark is het al een tijdje stil in Nederland door al zijn buitenlandse activiteiten en de voorbereidingen van een nieuw album. Maar volgende week zal heel Nederland weer van hem horen. Alain mag namelijk een duet doen met Diana Ross tijdens Symphonica in Rosso. “Van wat ik heb begrepen, heeft Diana mij uitgekozen als iemand die onderdeel mag uitmaken van haar show”, vertelt de zanger trots op Radio 538. “Welke song? Dat is nog niet zeker.”

“Diana beslist, maar er zijn zo veel te gekke liedjes. Upside Down of Endless Love bijvoorbeeld. Joh, ik ga haar aanbieden om koortjes te zingen of zelfs alleen maar haar gitaar vast te houden. Het is zo’n tof idee om met haar op het podium te staan.”

Voor zover hij weet, is Alain de enige Nederlandse artiest die deel uitmaakt van de show. Eerder was er sprake van om Gerard Joling een soort voorprogramma te laten verzorgen, maar die heeft bedankt voor de eer.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alain Clark doet duet met Diana Ross

  1. TINEKE MARTINA

    Lieve Alain.
    Hartstikke leuk dat je een duet gaat zingen met Diana Ross,Mambo Beach Curacao was leuk maar dit is toch wel super.
    Wij zijn trots op je groetjes uit Zandvoort!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>