Sonja Silva bij Diana Ross op het podium

Sonja Silva. Voorheen bekend als actrice. Nu als de semi-BN’er die opeens auditie deed voor K2 Zoekt K3. En daarbij weliswaar de eerste ronde overleefde, maar al vrij snel uit het groepje kanshebbers werd geplaatst. Nu laat Sonja zich toch gelden als zangeres, want ze staat aankomend weekend op het podium met Diana Ross.

Ze is namelijk achtergrondzangeres, werd gisteren bekend. Het Black Gospel Choir staat dit weekend op het podium van Symphonica in Rosso. Sonja en het koor zullen tijdens concerten meerdere nummers zingen en ook tijdens de grote finale op het podium staan.

Eerder is al bekendgemaakt dat Alain Clark ook het podium opkomt om een stukje mee te zingen. Zo wordt Symphonica in Rosso 2009 toch nog een beetje een Hollands evenement.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sonja Silva bij Diana Ross op het podium

  1. sPINNY

    Wat leuk.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Sonja zat bij de laatste 16 en toen was het aan k2 om 8 zangeressen te kiezen, er gingen toen 8 blonde door. Dit heeft dus niks met haar muzikaliteit te maken maar puur om dr uiterlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>