Hèt muziekevenement van het jaar: Marco Borsato and Friends

Hèt muziekevenement dat je als liefhebber van NLpop niet wilt missen, is natuurlijk Marco Borsato & Friends. Vanavond is de eerste van twee avonden, die zijn bedoeld om Symphonica in Rosso van afgelopen weekend te kunnen financieren. Kaartjes zijn extreem gewild en dat is niet verwonderlijk met de line-up Marco Borsato, Paul de Leeuw, Guus Meeuwis (alleen vanavond), Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Jan Smit, Yes-R, Do en VanVelzen.

Het is voor Marco Borsato de manier om te laten zien dat hij nog altijd meedraait aan de top, faillissement of niet. Dit is wat hij graag doet: zingen en optreden, mensen vermaken. Dat zoveel vrienden klaarstaan om hem uit de brand te helpen zal heel warm aangevoeld hebben en aanvoelen.

Van de stukjes die ik op televisie zag van Symphonica in Rosso met Diana Ross, ziet het podium er werkelijk fantastisch uit. Daar dus vanavond al die grote Nederlandse muzikanten. In amper een maand tijd hebben ze deze show uit de grond gestampt.

Het gaat vast heel bijzonder worden. Ik hoop voor iedereen ook dat er dvd-opnames worden gemaakt, al lijkt dat een onzekere factor. Maar zo’n unieke avond, dat wil je toch vereeuwigd hebben in een opname?

De organisatie vraagt verder om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Afgelopen weekend bleek maar weer eens door de herfstvakantie-drukte dat de wegen naar Arnhem niet zijn berekend op zo’n enorme toeloop (en wat problemen met kaartjes). Vanavond is het programma zo vol, dat uitstellen geen optie lijkt.

Veel plezier aan een ieder die gaat, laat zeker even weten hoe het was (in de comments, met foto’s of YouTube-filmpes).

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hèt muziekevenement van het jaar: Marco Borsato and Friends

  1. Stefan

    Hoi Herman,

    Er komt helaas geen dvd van de shows, dat heeft Marco al op zijn website bekend gemaakt. Snap het wel, zijn allemaal extra kosten, en dat kan er nu even niet vanaf.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Dat zei hij paar weken terug idd. Maar bij Symphonica zijn ook professionele opnames gemaakt dit weekend. En zo’n dvd verdient zichzelf volgens mij dubbel en dwars terug…

      We wachten af. Anders gewoon Marco & Friends 2010 met dvd :-D

        /   Reply  / 
  2. mariska

    helaas,ga ik niet mee,maar mijn ouders wel,die zijn al onderweg ernaar toe voor de zekerheid.
    wens iedereeen heeeeeeel veel plezier vanavond!

    jammer inderdaad dat er gene opnames komen,toch zonde zou echt wel goed verkopen hoor.

      /   Reply  / 
  3. Inge

    Ik ga last minute morgen nog heen, ben héél benieuwd, dit MOET een vette show worden! Marco alleen is al briljant (ben ook naar Wit Licht geweest), laat staan met de beste artiesten die Nederland rijk is. Ik heb er in elk geval héél veel zin in!

      /   Reply  / 
  4. Karlijn

    Ik had er graag bij willen zijn, maar helaas waren de kaarten al uitverkocht… ach ja, volgende keer beter :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>