Jan Smit met lichte oorkwalen op podium bij Marco & Friends

Heel even was er gisteren paniek, toen SBS Shownieuws wereldkundig maakte dat Jan Smit geveld is door een oorontsteking. Zijn bijdrage aan Marco & Friends kwam daardoor op losse schroeven te staan. Maar de zanger staat vanavond gewoon in de Gelredome.

Zijn manager: “Het zag er ernstiger uit dan het was. Jan is vanochtend bij de dokter geweest en die heeft hem weer opgelapt. De druk is van zijn oren af, Jan kan alles weer horen. Hij is er vanavond gewoon bij.”

Het wordt een volle bak vanavond, niet alleen met bezoekers maar ook op het podium. Naast Marco en Jan staan ook Paul de Leeuw, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Yes-R, Do en VanVelzen op de bühne. De twee concerten van Marco & Friends zijn uitverkocht.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit met lichte oorkwalen op podium bij Marco & Friends

  1. mariska

    edwin evers ook dacht ik, mijn ouders gaan erheen,ze zijn 12 uur al vertrokken,zodat ze echt op tijd zijn vanavond. ben benieuwd,vind het zelf een rotdag en om dan heel laat thuis te komen.
    hopelijk zenden ze het een keer uit ofzo op tv.
    wens iedereen die heen gaat heel veel plezier vanavond met geweldige artiesten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>