Laura Jansen scoort titeltrack Net 5-serie Floor Faber

De muziek van Laura Jansen knalt elke dinsdagavond de komende weken 100 duizenden huiskamers binnen. Haar liedje Wicked World wordt namelijk gebruikt in de Net 5-serie Floor Faber, waar gisteren de eerste aflevering van is vertoond.

Wicked World wordt ook de nieuwe single van Laura, die momenteel hoge ogen gooit met Use Somebody. Dat is een cover van Kings of Leon maar dan in een ballad-uitvoering.

De videoclip bij Wicked World is inmiddels opgenomen en zal vermoedelijk niet lang op zich laten wachten. Het lijkt me dat Laura en platenmaatschappij Universal graag meeliften op de free publicity die Floor Faber genereert.

Laura vormde ook al een muzikaal intermezzo bij de najaarspresentatie van SBS Nederland waar Net 5 ondervalt. Daar zong ze twee liedjes waaronder Wicked World. Tot gisteren is geheim gehouden dat Laura het nummer heeft afgestaan aan Floor Faber. Wat dan weer een aangename verrassing was gisteravond

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laura Jansen scoort titeltrack Net 5-serie Floor Faber

  1. René

    Haha grappig, zag laatst dat programma en toen dacht ik “Hey, dat is Wicked World van Laura Jansen, mijn favo liedje van de cd” :P en hier idd de bevestiging

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>