Eva Simons in duet met ‘schurk’ Chris Brown

Eva Simons is bereid ver te gaan voor haar internationale doorbraak. De zangeres is namelijk te horen op het nieuwe album van Chris Brown, meldt FunX. Het gaat om Pass Out, het negende nummer op het te verschijnen album Graffiti.

De carrière van Chris Brown zat behoorlijk in de lift met enkele wereldwijde hits. Totdat hij zijn liefje Rihanna bont en blauw sloeg, sindsdien wordt hij uitgekotst en kruipt hij door het stof. Graffiti moet zijn comeback worden. Gewaagd van Eva dat ze haar medewerking verleent, al kan Pass Out natuurlijk voor de hele rel zijn opgenomen.

Anderzijds is het natuurlijk een enorme kans. De bekendheid van Chris Brown is door de hele affaire flink vergroot en dus zullen er toch miljoenen nieuwsgierigen luisteren naar wat hij op Graffiti heeft te melden. En dan horen al die mensen ook de stem van Silly Boy-zangeres Eva Simons.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eva Simons in duet met ‘schurk’ Chris Brown

  1. vinn

    Ik hoorde ook dat dit waarschijnlijk een single word. Hopen dat die dan aanslaat

      /   Reply  / 
  2. mariska

    hm,ok snap de keuze voor eva niet,maar goed,eerst maar het liedje horen dan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>