Esmée Denters wil Nederlandse toer

Esmée Denters toerde al door Engeland en de Verenigde Staten. Maar in Nederland bleef het beperkt tot enkele losse shows, zoals het voorprogramma van Justin Timberlake en de TMF Awards. Als het aan de YouTube-ster ligt, komt daar snel verandering in. Ze wil zo snel mogelijk een toer langs de Nederlandse podia maken. Dat moedigen we natuurlijk ten zeerste aan.

Want nu het album Outta Here goed heeft kunnen bezinken, blijken er toch echt een handvol nummers op te staan die door mogen gaan voor sterke popsongs. Natuurlijk ook nog wat middelmatige tracks, maar daar is het misschien ook een debuutalbum voor. Pas met het vele toeren kan Esmée goed haar eigen sound ontdekken, waardoor die tweede plaat veel samenhangender moet worden.

Hoe dan ook; als support act van Ne-Yo, The Honor Society en Enrique Iglesias heeft ze heel wat kilometers gemaakt. Ik heb de show niet gezien, maar ik geloof best dat hier een sterk optreden van is gemaakt. Mocht ze gaan toeren door Nederland, dan ben ik er in elk geval zeker een keer bij :)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Esmée Denters wil Nederlandse toer

  1. lisa

    Ontzettend leuk dat ze natuurlijk ons kleine landje Nederland niet vergeet. Maar ze moet nu toch de grote landen zoals Amerika en de Uk gaan veroveren?
    Wat moet ze eigenlijk in Nederland langs de kroegentocht ze is geen marco borsato even een ahoy vol.
    De laatste single was in september “admit it” zo vergeet je ook snel een nieuwe artist als de singles niet geleidelijk komen.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Lees toevallig net dat Admin it vandaag in de UK uitkomt en dat NL Love Dealer krijft met Justin Timberlake en Jay Sean. Dat zal wel meteen de debuut single in de US worden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>