Marco Borsato ‘lekker intiem’ in niet uitverkocht Westerpark

Marco Borsato, was dat niet de man die moeiteloos tien keer de Gelredome uitverkocht? Inderdaad, bij mijn weten geldt hij nog altijd als ‘s lands grootste artiest. Toch is er geen enorme run ontstaan op zijn ‘intieme’ optredens die deel uitmaken van Live at Westerpark. Er zijn zelfs nog kaarten verkrijgbaar.

Vanavond en morgen staat de zanger in Amsterdam te zingen. Vermoedelijk nog zonder nieuw materiaal – daar wordt nog druk in de studio aan geschaafd – maar wel met een enorme dosis zin. Na alle ellende rondom het faillissement van The Entertainment Group wil Borsato het liefst weer muziek maken.

Via het officiële verkoopkanaal Live Nation zijn ‘nog enkele’ kaarten beschikbaar voor de show van vanavond. De vrijdag-show is al wel uitverkocht. Maar via secundaire handel gaan de kaarten voor dumpprijzen weg. Waar een origineel kaartje 50 euro kost, kun je bij ticketbureaus die kaarten opkochten voor 25 euro al een ticket scoren. De kans bestaat wel dat je via deze secundaire bureaus valse of ongeldig gemaakte kaarten koopt.

Marco heeft X Factor-winnaar Jaap van Reesema als special guest uitgenodigd. Ten tijde van de tv-show X Factor staken Jaap en Marco de bewondering voor elkaar niet onder stoelen of banken. Inmiddels heeft Jaap bekendgemaakt definitief te hebben gekozen voor de Nederlandse taal bij zijn toekomstige album. Het is de bedoeling dat hij in de hoek van Borsato en Xander de Buisonjé gaat zitten; Nederlandstalige pop met zo nu en dan een stevig randje, maar bovenal rijk gearrangeerd met een echte band.

De fans van Borsato hebben in elk geval reikhalzend uitgekeken naar de show. Waar de Gelredome-shows steevast gepaard gingen met een nieuw album of een nieuwe single is het dit keer stil gebleven. Alleen het nummer Schouder aan Schouder met Guus Meeuwis verscheen. Maar dat lied zal vanavond, met de wk-finale in zicht, vast heel saamhorig worden meegeschald.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>