Martin Morero te boeken voor feestjes en partijen

Martin Morero komt tot leven. Het karakter uit hitserie Gooische Vrouwen maakte al enkele keren zijn opwachting in het echte leven – denk aan de Toppers-concerten – maar gaat nu echt op tournee. Iedereen die genoeg flappen neertelt, krijgt Martin Morero (een rol van Peter Paul Muller) over de vloer. Morero is nu bekend van het met goud bekroonde liedje Echte Liefde, maar bij de release van de Gooische Vrouwen-film komt er een tweede single van de zanger uit.

RTL meldt: “Martin gaat met een busje op toernee langs de gezelligste huiskamers van Nederland, bij mensen die iets te vieren hebben. Met een karaokeset, een barbeque en samen met een dj en muzikanten luistert hij feestjes op die het publiek kan winnen. Meer informatie hierover op zondag 29 augustus in het RTL 4-programma Life4You.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>