Comebacksingle Abel heet Zolang Je Bij Me Bent

Aanstaande vrijdag verschijnt Zolang Je Bij Me Bent, de nieuwe single van Abel. Het one-hit-wonder uit de jaren ’90 komt in november met het nieuwe album 12 Uur en daarvan is Zolang Je Bij Me Bent dus de voorloper. Het nummer is inmiddels op sommige radiostations te horen, ook op YouTube staat een akoestische live-opname van de ballad.

3fm-deejay Giel Beelen heeft al aandacht besteedt aan het nieuwe plaatje van Joris Rasenberg en zijn mannen in de rubriek Toekomstmuziek. Giel schrijft daar: “We leven 10 jaar na de nr 1 hit ‘Onderweg’ en nog steeds heeft Joris Rasenberg de baard niet in de keel! Wel heeft hij wederom een heel slim catchy nummer geschreven en gezongen. Het(langverwachte??) derde album ’12 uur’ komt in oktober uit. Ben benieuwd of de fans van toen het nog trekken of toch nasaal zullen zingen ‘Ik doe de deur dicht..’”

Oordeel zelf en beluister Zolang Je Bij Me Bent live:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Comebacksingle Abel heet Zolang Je Bij Me Bent

  1. Houtbouw

    Hij is ook zo van uiterlijk veranderd!

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Mooie accorden, mooie stem.
    Ik kan het nog niet echt ‘catchy’ vinden (misschien is de single uitvoering ‘pakkender’) maar wel oprecht. Zeker geen shit!

      /   Reply  / 
  3. Leon

    Wat een mooi nummer. Ik wacht zeker al tien jaar op de nieuwe cd van Abel. Jammer dat de tweede CD niet goed verkocht, want die was zeker niet minder dan de eerste.

    Laten we hopen dat hier een markt voor is, want dit soort muziek is een streling voor het oor.

      /   Reply  / 
  4. Suus

    Mooi NL nummer, ik zou zeggen (wel)comeback x

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>