Cast Oh Oh Cherso heeft single opgenomen

De hitserie van dit moment is toch wel Oh Oh Cherso op RTL 5. Vanavond een nieuwe aflevering van de Haagse jongeren op vakantie in de Griekse badplaats Chersonissos. Alles wat de vier jongens en vier meiden aanraken lijkt wel in goud te veranderen, dus smeden marketeers het ijzer nu het heet is. Gisteren heeft de cast namelijk een singeltje ingezongen welke volgende maand moet verschijnen, kan NLpop.blog.nl melden. De titel is ons nog niet bekend, daarover spoedig meer informatie.

Naar Oh Oh Cherso kijken wekelijks dik 1 miljoen kijkers, buitengewoon veel voor RTL 5. Gisteren was de groep ook te gast in de Madiwodovrijdagshow en dat resulteerde meteen in een uitschieter naar boven in kijkcijfers gemeten. Oh Oh Cherso kan verder rekenen op een persiflage in De TV Kantine en vermoedelijk ook nog wel in Koefnoen.

Met deze voortekenen zou de single wel eens een dikke hit kunnen worden. Het is in elk geval handig om schnabbels in het land af te werken; even een liedje zingen en door naar de volgende discotheek. Daar valt een goeie boterham mee te verdienen.

Check ook de update: Oh Oh Cherso de single – lekker plat is niet vies

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Cast Oh Oh Cherso heeft single opgenomen

  1. SevenFootSounds

    Het gaat nu echt uigemolken worden. Ik ben opzich neit meer zo te spreken over de afleveringen, ze zijn kort en niet super. Het is natuurlijk wel lachen hoe ze zich voor schut zetten.

    Maarja, we zullen zien. Ik hoop op iets leuks!

      /   Reply  / 
  2. Eddy

    zal wel een remake zijn van oh oh den haag, dat is natuurlijk ook de intro/leader song

      /   Reply  / 
  3. Cees

    TIP: Nieuwe single van Seymour Bits samen met EliZe! Hij heet ”No time to Waste” Op het album van Seymour Bits heeft ze nog een nummer gedaan met hem! Gaat het haar dan toch lukken om succes te krijgen? Hier is de link van de videoclip:
    http://www.youtube.com/watch?v=0U43Z5PZzRw

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Dank Cees!! Ik vroeg me toevallig vandaag af waarom het zo stil is rondom eliZe… Hopelijk snel hits a la Automatic en Into your System :p.

      Benieuwd naar de Oh Oh Cherso single lol :p

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>