Interview Nick & Simon: Fier geen revolutie maar evolutie

De trouwe Nick & Simon-fan zal vandaag misschien even verschrikt opkijken als hij of zij Fier in de cd-speler stopt. Want op Fier zijn Nick & Simon een stuk richting het genre popmuziek opgeschoven. Maar: de vertrouwde sound is wel gebleven. “Het is evolutie en geen revolutie”, zegt Simon over de vierde cd die hij voortbracht. De twee zijn erg fier op het resultaat.

Volgend jaar zal het duo de podia beklimmen om Fier ook in het land te laten horen. Hoewel… er staan slechts vier data gepland waarvan eentje in België. Meer concerten met band komen er niet in de toer, zo beloven/dreigen ze. Vooral omdat de agenda het niet toelaat, maar natuurlijk ook om het privé iets rustiger te krijgen. En om ‘het merk Nick & Simon’ wat exclusiever te maken.

Dat betekent niet dat we Nick & Simon nog nauwelijks zullen zien. Van Fier komen nog meerdere singles voort, ze zijn tot in januari wekelijks coach in The Voice of Holland en de korte optredens in het land blijven.

Bekijk het interview van NLpop met Nick & Simon:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Interview Nick & Simon: Fier geen revolutie maar evolutie

  1. Lon

    Ik ben dol op ze en hun nieuwe CD is SUPER!!! Ben trots op ze dat ze dit weer hebben gedaan en meteen al platina hebben. De CD is geweldig! Nick & Simon de beste!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  2. Rosan

    Ik vind de nieuwe CD top! Maar ik had hem vorige week al besteld en deed hem in de laptop: foto van de 3J’s en ook de nummers zijn na de 3J’s genoemd. Maar als je dan het nummer afspeelt, hoor je Nick en Simon! Deze cd teruggedaan naar waar die vandaan kwam. Vanavond nieuwe gekocht. En weer hetzelfde probleem. Heeft iemand dit probleem ook met deze cd? Want ik denk dat er bij de cd’s nl een productiefout heeft plaatsgevonden. En dit is ook zeer irritant in de autoradio.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>