Borsato komt met kersthit Kerstmis; titeltrack Het Geheim

Dit jaar doet Marco Borsato ook een duit in het zakje om de kersthit van het jaar te scoren. Op zijn nieuwe album Dromen Durven Delen staat een liedje Kerstmis. Het is toevallig ook nog eens de titeltrack geworden van de nieuwe familiefilm Het Geheim, die op 1 december in de bioscopen gaat draaien. Dat meldt RTL Boulevard. In deze film (van de makers van Alles Is Liefde) zijn hoofdrollen weggelegd voor Chantal Janzen, Theo Maassen en Daan Schuurmans.

Sinds enkele jaren is de hype om dè kersthit te scoren over komen waaien uit Engeland. Vorig jaar waren er al heel veel Nederlandse artiesten die een kerstliedje opnamen, zoals Miss Montreal, Nick & Simon en Thomas Berge. Dit jaar brengt Trijntje Oosterhuis een kerst-cd uit en nu mengt Borsato zich dus ook in de race. Ik ben heel benieuwd welke artiesten nog volgen.

Of Kerstmis een stand-alone single wordt of dat deze als b-kantje verschijnt (bijvoorbeeld bij Waterkant) is NLpop onbekend.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Borsato komt met kersthit Kerstmis; titeltrack Het Geheim

  1. Johan van de Velde

    Zelfs Marco Borsato heeft alle promotie en hype – wat ongetwijfeld zal losbarsten – hard nodig. Z’n laatste single, die nu alweer naar nr 6 zakt, zal vooralsnog niet als een groot succes gezien worden.

      /   Reply  / 
  2. @lbert

    Nee he, straks met Kerst ook nog Borsato,heb er echt niks mee !

      /   Reply  / 
  3. Lo

    Wat een verschrikkelijk slecht nummer zeg!

      /   Reply  / 
  4. japie

    kerstmis van Marco Borsato, wat een vreselijke plaat zeg…
    Alleen maar bleren “het is kerstmiiiiis”

      /   Reply  / 
  5. florence

    Plaatje gaat wel maar is zeker niks voor kerst. Marco zelf is vreselijk met zijn zielig doen en maar mensen duperen BAH @##$%$!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>