Amerikaans/Nederlands talent Lucy Iris tekent bij 8Ball

Het label 8Ball Music heeft aan The Voice of Holland heel wat signings overgehouden. De platenmaatschappij onder de vlag van Talpa had eerste keuze uit al het talent dat opdook in de RTL-talentenjacht. Maar gelukkig wordt er door 8Ball Music ook nog op de ambachtelijke manier naar talent gezocht. Zo kon het gebeuren dat Lucy Iris een platendeal heeft getekend bij de maatschappij. Gisteren liet Giel Beelen al een stukje van haar muziek horen in De Wereld Draait Door, op YouTube staat inmiddels een clipje van een akoestische opname. Kippenvel!

Wat Giel schrijft over Lucy Iris in zijn rubriek Toekomstmuziek: “Lucy was oorspronkelijk Amerikaans maar er is een Nederlands paspoort voor haar geregeld (en terecht). De Nederlanse 16 bit Lolita’s waren al eerder aan de gang met deze Jennifer Horne (want zo heet ze eigenlijk). In februari komt nu haar soloplaat uit Silver Lining (ook geproduceerd door de 16 bit Lolita’s en Dennis van Leeuwen van Kane heeft zich er ook mee bemoeit!). Nieuwe ster!”

Bekijk de opname van Dear Diary:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Amerikaans/Nederlands talent Lucy Iris tekent bij 8Ball

  1. kanarie

    Ben het helemaal met giel eens! ze is echt top!

      /   Reply  / 
  2. Anja

    Ja, ik kan Giel ook geen ongelijk geven en dat wil ik ook niet!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Lucy Iris vanavond in De Wereld Draait Door | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>