Harpen Gala met 2010-medley, Alain Clark en Bløf

Volgende week donderdag vindt het Buma Harpen Gala plaats, waarbij de Zilveren en Gouden Harpen worden uitgereikt naast de Exportprijs en een prijs voor het beste lied van 2010. De show is live te volgen via de Tros en de organisatie heeft de nodige muzikanten bereid gevonden om op te treden. Zo zijn er optredens met het Metropole Orkest van oud-winnaar Alain Clark, Bløf en Jacqueline Govaert. De opening zal bestaan uit een 2010-medley met opvallende hits.

De nummers worden live uitgevoerd door onder andere de 3js & Ellen ten Damme, The Opposites, Sieneke en Lange Frans & Thé Lau.

De prijzen worden uitgereikt door Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis, Armin van Buuren, John Ewbank, Willem van Kooten en Wende Snijders. Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert. Een overzicht van nominaties vind je hier.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Harpen Gala met 2010-medley, Alain Clark en Bløf

  1. @lbert

    Yolanthe presenteert ?? uh noem je dat zo ? Grapje zeker

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>