Vrouwelijke toppers in voorprogramma Toppers in Concert?

Al een tijdje gaat het gerucht: enkele zangeressen zouden werken aan het vrouwelijke equivalent van De Toppers. Het zou zomaar kunnen dat ze hun debuut maken bij Toppers in Concert 2011. Op Radio 538 is het gerucht opgedoken dat Patricia Paay, Connie Breukhoven en Patty Brard samen de bühne opgaan als het voorprogramma van Gerard, Gordon, René en Jeroen. Mocht dit daadwerkelijk gebeuren, dan is er sprake van een klein wonder.

Het is geen geheim dat Connie en Patricia een soort diva-oorlog uitvechten en Patty is met haar uitgesproken en ontvlambare karakter ook een instabiele factor binnen het trio. Anderzijds: ze zouden daarmee wel het echte zusje van De Toppers vormen, die natuurlijk ook tijden van rel tot rel leefden.

Toppers in Concert 2011 heeft de term royal edition meegekregen, wat betekent dat bezoekers worden geacht om koninklijk hun opwachting te maken.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vrouwelijke toppers in voorprogramma Toppers in Concert?

  1. Marcello

    Dat zou echt ‘over de top!’ geweldig zijn…

    Hopelijk krijgen ze ‘t voor elkaar… Moet Joling toch lukken!

      /   Reply  / 
  2. C.W. Heuckeroth

    IK heb toevallig mevrouw Brard gisteren op tv gezien, het lijkt wel een fokking aangeklede regenton.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>