3js presenteren videoclip Songfestival-lied Never Alone

De videoclip van Never Alone van de 3js is af. Hij is even simpel als kunstzinnig. Jan, Jaap en Jaap spelen voor een wit scherm, maar de beelden zijn creatief versneden in het filmpje.

Inmiddels zijn alle inzendingen voor het Eurovisie Songfestival bekend. Op 10, 12 en 14 mei vindt het liedjesfestijn plaats in Duitsland. Kenners tippen de 3js voor de finale, wat voor het eerst zou zijn sinds Re-Union in 2004.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “3js presenteren videoclip Songfestival-lied Never Alone

  1. fennie

    dit word een top 5
    voor mij nummer 1 maar blijf voorzichtig
    geweldig nummer en geweldig gezongen

      /   Reply  / 
    1. Brenda

      Dit is een gaaf nummer!! Al worden ze laatste, dit nummer spát!

        /   Reply  / 
  2. Chantal

    Wat een prachtig nummer, als het engels en het nederlandstalig.
    Eindelijk gaan we met een super goed nummer naar het songfestival.
    Zullen we dit jaar eindelijk een door gaan naar de finale.
    Als het een mij ligt gaan de 3j’s het songfestival winnen met dit prachtige mooie nummer.

      /   Reply  / 
  3. Lisette

    Kenners tippen de 3Js voor de finale? Ik zeg: sowieso de finale en we tippen ze voor in ieder geval de top 5 en eigenlijk gewoon de overwinning. Ze zijn echt super.

      /   Reply  / 
  4. Lisette

    @ Chantal. Ook toevallig we kruisen elkaar, maar zijn het dus helemaal met elkaar eens!
    En als de 3Js niet super goed scoren of winnen, dan moeten we als Nederland dat hele songfestival in het vervolg maar links laten ligggen, want ze zijn zo supermuzikaal en -getalenteerd en het nummer is werkelijk prachtig mooi!

      /   Reply  / 
    1. @lbert

      wat een kul als we niet door gaan dat we het dan links moeten laten liggen, gewoon weer opnieuw proberen we hebben al 4 x gewonnen da’s veel vaker als vele andere landen, we zijn nog nooit Wereld Kampieoen voetballen geweest dat dus ook maar links laten liggen ??

        /   Reply  / 
      1. @lbert

        Overigens wel een goed nummer en we moeten de finale kunnen halen, maar ja je weet het nooit het is en blijft een wedstrijd !!

          /   Reply  / 
      2. Lisette

        Daar zit wel wat in, maar bij de WK weet je dat het niet om vriendjespolitiek o.i.d. gaat en dat echt om de wedstrijd gaat, de beste wint en dat is bij het ESC helaas niet altijd het geval. Maar geloof dat er dit jaar ook een vakjury is, dus dat scheelt.

          /   Reply  / 
        1. @lbert

          ok daar zit ook wel weer wat in, maar de vakjury was er vorig jaar ook al hoor !!

            /   Reply  / 
          1. Lisette

            Nu je het zegt, inderdaad. Dat geeft goede hoop dat het een redelijk eerlijke ‘wedstrijd’ wordt en dat goede muziek, mooie songs weer voorop staan. Toch, om de vergelijking met het WK aan te houden: een voetbalwedstrijd is objectief meetbaar en muziek is per definitie subjectief, zoveel mensen zoveel smaken. Zij zingen: wat is dromen? Ik zeg: wat is winnen? Met zoveel fans erbij en positieve (inter)nationale reacties hebben ze wat mij betreft al gewonnen. Ik blijf zeker naar hun muziek luisteren en ze volgen, en dat sinds het NSF waar ik bij de klanken van het eerste liedje al direct dacht ‘Wow, dat klinkt mooi!’. Voor die tijd had ik weleens van ze gehoord, maar dacht dat ze het zoveelste jongensbandje uit Volendam waren. Niet dus. Zie ook: http://www.onzetaal.nl/column/3js.php Ben ik het helemaal mee eens.

              /  
  5. Bazz

    Ho ho, laten we eerst de halve finale afwachten!
    Persoonlijk denk ik dat de 3JS naar de finale gaan, het is kwalitatief gezien een goed nummer dat ook nog eens goed wordt gezongen. Helaas zijn er nummers zoals Denemarken die, vrees ik, punten gaan ‘stelen’. Dat nummer ligt niet ver van het genre van de 3js, al is het veel en veel commercieler en ook pakkender. Alleen als de 3js bij de beste 5 eindigen in de semi, zullen ze waarschijnlijk in de top 10 (finale) eindigen. Gaan ze als 6,7,8,9 of 10e door dan zullen we vrij laag eindigen in de finale, dat zie je elk jaar weer terug. Maar wie weet zijn de 3js wel een uitzondering haha, en kunnen we net in de top 10 eindigen? Winnen doen we absoluut niet!! Ik gok: finale en dan 13-15e ofzo.

    Oh en laat de heren a.u.b. niet alleen stilstaan. Jan mag nog wel meer de camera inkijken en de kijkers thuis proberen te raken.

      /   Reply  / 
  6. Robin

    Finale gaan ze denk ik wel halen, maar winnen? Nee dat zie ik niet gebeuren

      /   Reply  / 
  7. Richard

    Vind het maar slecht engels!!!

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Vind ik ook. maar misschien is dat ook niet zo belangrijk. De klanken van de tekst doen er, meestal meer toe dan de inhoud.
      Frappant is wel dat het argument van de 3J’s om het Engelstalig te doen is dat de rest van Europa “het verhaaltje begrijpt”.
      Nou, ik heb de Engelse versie nu 2 keer beluisterd, maar ik kan het niet volgen.

        /   Reply  / 
  8. Robin

    3Js moeten als derde optreden in de tweede halve finale.

    bron:songfestival.web-log.nl

      /   Reply  / 
    1. Lisette

      Startplaats 3 betekent dat 3Js de top-3 inknallen! ;-)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>