Volgende maand lancering meidengroep All About 5

Begin augustus wordt een nieuwe meidengroep gelanceerd. Het gaat om All About 5, die met het nummer What If de charts willen gaan bestormen. Vermoedelijk gaat het hier om de meidengroep waarvan talentenjachtkandidaat Dewi Pechler enige tijd terug aankondigde deze te zullen gaan coachen. Over de identiteit van de vijf afzonderlijke meisjes is op dit moment nog niets bekendgemaakt.

Wordt dus vervolgd.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Volgende maand lancering meidengroep All About 5

  1. jim

    het 1e meisje op de foto is romy volgens mij
    zij heeft eerder in het meidentrio djuli gezeten in het totaal geflopte bandje blitzz die na enkele optredens op lego world van de aardbodem verdwenen zijn

      /   Reply  / 
    1. jan

      Klopt is Romy

      Oorzaak veel belofte`s aan hun gedaan en niet na komen
      Daardoor uit elkaar gegaan heeft niets met Romy te maken.

      Groet een Fan.

        /   Reply  / 
  2. jackey

    wat een mooie meiden!!! Dat ene meisje links is van checkpoint!!

      /   Reply  / 
  3. Richard

    die rechtse is achtergrond zangeres van jan smit in die clip van leef nu het kan

      /   Reply  / 
  4. Benny

    Rowana van der Steen
    Rienke van Anholt
    Maxime Dassen
    Romy Krommert
    Nienke [..]
    ———————————————————–
    BIOGRAFIE : ALL ABOUT 5

    In juli 2009 begint Jerry Anholt de ideeën op papier te zetten om een Girlband op te starten.Er word nagedacht over de muziek stijl en de uitstraling die deze groep zou moeten hebben cq krijgen.In Oktober 2009 worden de eerste audities gestart voor dit project.Er verschijnen 214 auditanten echter uiteindelijk komt het niet tot een groep vanwege het moeilijk vinden van geschikte personen met de juiste kwaliteiten en uitstraling.Er word namelijk geëist dat de groep geen gimmick samenstelling word . Hiermee bedoeld dat de meiden echt goed moesten kunnen zingen en muzikaal moesten zijn.Diesel Joy Records melde in een persbericht eind 2009 ” We hebben geen zin om een zogenaamd auto-tune groepje te gaan starten met een modellen look uitstraling , die als ze live moeten zingen niet om aan te horen zijn, dat is al te vaak gedaan en geprobeerd ” zo werd vermeld in het persbericht.Begin 2010 kwam het idee in de wachtstand te staan en werd er even niets meer op ondernomen.Eind 2010 ontmoeten Jerry Anholt en Peggy Vlierhuis elkaar en kwamen tot de ontdekking dat ook de laatst genoemde bezig was om een Girlband op te zetten.Er werd langdurig gesproken over de mogelijkheid om tot een samenwerking te komen.Langzaam kwamen de ideeën bij elkaar en wanneer er een eenduidig plan in maart 2011 geconcretiseerd , er werden opnieuw audities georganiseerd.De opkomst was groot en uiteindelijk werden er 5 meiden geselecteerd om een proefperiode in te gaan om te kijken of de samenwerking functioneel zou zijn en het gewenste resultaat behaald zou kunnen worden .Van deze 5 meiden bleven er uiteindelijk 3 over waarna opnieuw werd gezocht naar de laatste 2 personen.In april 2011 was de samenstelling een feit , de groep was compleet , van links naar rechts benoemd : Romy , Nienke , Rienke , Maxime en Rowana.Meteen begonnen de trainingen en er werd een samenwerking aan gegaan met DEWI welke verantwoordelijk werd gesteld voor de vocale trainingen en algemene performance.In Juni 2011 werden de eerste studio opnames gemaakt i.s.m. top producer Haro Slok en werd gekozen voor de Fendalsound Studio’s in Loenen aan de vecht om de nummers op te nemen.De muziek werd verzorgt door de Engelsman Stuart Roslyn.Begin juli 2011 werd er een samenwerking aangegaan met Artiestenburo Jan Vis welke de boekingen gaat verzorgen voor de groep.op 16 juli 2011 verschijnt de eerste Teaser online van de toen al veel beschreven opkomende en beginnende girl-band.ALL ABOUT 5 is officieel van start gegaan.
    ———————————————————–
    1e Single – 12/08: What if
    2e Single – ??/09: Walk on water

      /   Reply  / 
  5. Quintar

    En wat is hier nu van terecht gekomen? Ik kan op internet helemaal niets vinden verder :P

      /   Reply  / 
  6. BoycotIdols

    Quintar. Ach, niet meer verbazend hoor. Doet me denken aan dat meidengroepje van Raffaela. Ook met een hoop bombarie aangekondigd maar ook niks geworden.

      /   Reply  / 
  7. jaap1334

    Dewi gaat ze coachen…..want die heeft het gemaakt…uhm

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      o, dan komt ‘t toch nog goed…. :D

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Inderdaad.
        Dewi die hit na hit heeft en succesvolle albums…

          /   Reply  / 
        1. jaap1334

          Of ze gaat ze begeleiden voor een shoot in de playboy……isprima.nl

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>