Edsilia Rombley en Ruth Jacott brengen duet uit

Het zijn twee van de beste zangeressen van Nederland met elk een extreem herkenbaar geluid: Edsilia Rombley en Ruth Jacott. De beide Songfestival-veteranen hebben besloten hun krachten eenmalig te bundelen. Vandaag verschijnt hun duet Uit Het Oog, Niet Uit Mijn Hart op single. Edsilia: “Ik ken Ruth al jaren en we klikken heel goed. Ik bewonder ook haar werk, met name haar theatershows zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Ruth heeft mij altijd enorm geïnspireerd. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat. Ruth en ik wilden dat het nummer zou knallen, en dat is volgens ons heel erg goed gelukt.”

Het nummer is inmiddels in audio op YouTube te vinden, een videoclip volgt nog. Mijn eerste reactie: we hebben een winnaar voor het Nationaal Songfestival! Jammer dat de dames niet meedoen….

Beluister de productie van Tjeerd Oosterhuis:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Edsilia Rombley en Ruth Jacott brengen duet uit

  1. Henk

    Alle inzendingen voor het Nationaal Songfestival hebben inderdaad veel geluk, dit lied zou ongetwijfeld de winnaar kunnen zijn van dit Festival. 2 Geweldig goede zangeressen die van het scherm afspatten. Wel een iets voorspelbaar lied, maar wel lekker. Ik zet mijn radio er zeker harder van.

      /   Reply  / 
    1. Bastian

      Helemaal mee eens! Ik hoop op een dikke hit voor de dames.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>