Jeroen van der Boom zingt kerstduet met Ellen ten Damme

Jeroen van der Boom gaat weer een duet zingen. Dit keer is Ellen ten Damme de uitverkorene. Zij vertolken samen één van de bekendste kerstnummers voor het KRO-programma Kerststerren, dat wordt opgenomen op paleis Soestdijk. Jeroen is enthousiast. “Ik vind het een eer mee te mogen doen aan hét kerstprogramma van het jaar. Mijn hart ligt bij de muziek en met Paleis Soestdijk als decor voor dit adembenemende concert kon ik niet anders dan direct ja zeggen op het verzoek van de KRO!”

Verschillende artiesten hebben hun medewerking hebben toegezegd aan dit kerstproject, waaronder ook Martin Buitenhuis, de leadzanger van Van Dik Hout. Met het statige paleis op de achtergrond brengen de artiesten populaire kerstnummers en verrassende popsongs onder leiding van Cor Bakker en zijn orkest. De KRO maakt later bekend welke artiesten nog meer meewerken.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen van der Boom zingt kerstduet met Ellen ten Damme

  1. hey

    Do mag voor het tweede jaar mee doen gezien het succes van kro kerststerren maastricht

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Edsilia Rombley zingt kerstduet met Do voor KRO | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>