Jeronimo is meer dan een eendagsvlieg (video)

Tieneridool Jeronimo heeft al twee weken een nieuwe single uit. One Kiss, inclusief zonnige videoclip, is een evident vervolg op zijn 2011-zomerhit I Am No Superman.

Ondanks het vrij hoge Vengaboys-gehalte in de compositie, en de wrede auto-tuning, is het een opgewekte vakantiesong geworden. Ik ben niet vies van de auto-tuning hype in hedendaagse popmuziek. Bovendien weten we dat Jeronimo ook prima live kan zingen.

De clip is in amper twee weken tijd meer dan 100.000 keer bekeken op Youtube, dus we moeten Jeronimo zeker niet onderschatten. Zijn fans vinden hem geweldig. Geniet van de reacties van tienermeisjes in sociale media. Je voelt van afstand de vlinders in hun buik.

Met olifantengeduld geeft Jeronimo ze één voor één antwoord. Of hij deukjes in zijn wangen heeft, en ja, die heeft hij, in allebei de wangen. Of hij een kusje wil geven, en natuurlijk wil hij dat. En niet te vergeten de eindeloze discussie of Jeronimo nu al een meisje heeft. Nee, die heeft hij nog niet, en dat vinden de meisjes vast niet erg.

Ik word daar heel vrolijk van. Vind ik lief en vertederend. Jeronimo’s fans zullen met hem volwassen worden, dus ik denk dat een lange carrière voor hem in het verschiet ligt. En zijn popsongs zijn cool, goed geproduceerd, en luisteren lekker weg.

Wekelijks ook de oproep om te stemmen in de Kids Top 20, waarin de jonge god het momenteel opneemt tegen andere kanjers als Rachel, Monsif, Yes-R, Ralf, Keet!, Lisa, Amy & Shelley, maar ook internationale acts als One Direction, Jessie J en David Guetta.

One Kiss daalt deze week van 9 naar 11, dus: hup, allemaal naar kidstop20.nl stemmen!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jeronimo is meer dan een eendagsvlieg (video)

  1. Char

    Hij is gewoon super op alle vlakken zowel op muziekvlak als op persoonlijk vlak hij is echt een zanger met een groot hart en iemand die zijn fans alle aandacht geeft en hij steekt het ook niet weg hij is echt een topper

      /   Reply  / 
  2. Simone

    hij is gewoon geweldig op alle vlakken zoals acteur,presentator en als zanger. hij gaat zo lief met zijn fans om en maak na ieder optreden tijd voor zijn fans vrij

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Single Top 100: grootste hit ooit voor Edsilia Rombley | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>